Çözüldü RX 580 sistemde PUBGM Emülatör kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, bir türlü çözemediğim sorundur. Emülatörden mi? Anlayamadım.
Sistemim bu şekilde:
  • Ekran kartı: Radeon RX 580 8 GB.
  • RAM: 16 GB.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Emulatorle alakali, emulatorler port ettigi icin cok dusuk performanslar beklenebilir. Aynisini konsol oyunlarini masaustune port ettiginde de yasarsin yani. PUBG pek oynamam ancak forumda bazi uyelerin daha iyi fpsler icin paylastigi ayarlari oldugunu gormustum, bir bak istersen.
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
gamelop 32 bit se 64 indir 64 se 32 biti indir tüm verileri indir kasmaya devam edıyorse oyun guncellemesınden dolayı kasıyordur 60 fpse gecersn

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pubg mobil işlemci destekli bir oyun. Kullandığın işlemci pubg mobile için çok yeterli sayılacak bir işlemci değil. Maddi imkanın farsa Ryzen 5 3500- 5500x gibi modelleri göz önüne alabilirsin. İşlemcini yükseltmen taktirde oyunun akıcı hale geldiğini fark edersin.
Birçok kişi pubg mobil için bu hatayı yapıyor ekran kartı filan değiştiriyor ama ekran kartını ahım şahım kullanan bir proğram tabanı üzerinde çalışmıyor.. Genel olarak emülatörler işlemci üzerinde çalışan yazılımlardır. Yani işlemcini yükseltirsen oyunda daha fazla verim alabilirsin.
Diğer yandan, 32 bit emülatör kullanmanı tavsiye ederim. 64bit şuan hatalarla dolu..

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Emulatorle alakali, emulatorler port ettigi icin cok dusuk performanslar beklenebilir. Aynisini konsol oyunlarini masaustune port ettiginde de yasarsin yani. PUBG pek oynamam ancak forumda bazi uyelerin daha iyi fpsler icin paylastigi ayarlari oldugunu gormustum, bir bak istersen.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...