RX 6800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Marka algısı çok yanlış bir şey bence

Çok değişik bir milletiz. 10 yaşındaki veledimiz çok biliyormuş gibi sallıyor sosyal medyada, forumlarda. Yanına abileri, bilen birileri gelince abiii bu nasıldı şu neden böyle diye kuzu gibi dinliyorlar. Büyükler de büyük sorun bak kendi yaşıtlarım değil de bir önceki nesil için konuşuyorum adam gelmiş boş boş sallıyor yok DDR4 16GB Dual channel yapacağına 8GB DDR5 yap çok daha iyi diye sallamalar, 15K bütçeye RTX 2070 Super tavsiye etmeler falan sonra tartışmaya girince de ;) şöyle emojiler falan atıyorlar ya bak karşımda olsa belgeleriyle, kanıtlarıyla yüzüne yüzüne vurucam ama burada işte delikanlı, bilgiliymiş gibi takılıyorlar maalesef. Ben 2003 yılından beri bilgisayar ile iç içeyim ben bir şey hakkında konuşacaksam öncelikle daha önce tecrübem var mı o konuda ona göre konuşurum tabi tecrübem yoksa araştırma yaparım şöyleymiş diye belirtirim ama veletlerimiz araştırmaz, yaşı büyükler de araştır demene rağmen, link atmana, belge göstermene, kanıt göstermene rağmen görmezden gelirler benim doğrum tektir kafasındadırlar. Ray Tracing kullanmamış insan evlatları mükemmel teknoloji olduğunu zannedip "Yavv gardaşım rey tıreysing var bu daha iyi" diyorlar ama minimum 35-40FPS düşürüp, o düşürdüğü FPS'in 5'te 1'i kadar grafik sağlamadığının da farkında değiller maalesef. Onlar kendi paralarıyla kendilerini dolandırmaya devam etsinler. He paran olur 5-10K fazladan vermek sana koymaz eyvallah ver hatta ben de veririm ama F/P ürün arıyorsak AMD tek çare.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...