Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana kalırsa gtx1050 rx550 nin siyah ekran sorunu olmasa emin ol piyasadaki bütün eş değer ekran kartlarını tekrar o kadar rahat bir ekran kartı ki kullanmıştım. Ama oyunlarda sürekli bir siyah ekran sorunu var. Gtx 1050 de siyah ekran sorunu yok nvidia bu yüzden daha iyi. Eğer bir oyun oynamıycaksan (rx550) diyorum
Genellikle bir ekran kartının performansını sadece VRAM (Video Belleği) miktarı belirlemez. RX 550 ve GTX 1050 Ti, farklı sınıflardaki kartlardır ve performansları açısından önemli farklar gösterir.
GTX 1050 Ti, RX 550'e göre daha yüksek bir performansa sahiptir. Bu nedenle, oyunlarda daha yüksek çözünürlüklerde ve daha yüksek ayarlarla daha iyi bir performans sunacaktır. Ayrıca, GTX 1050 Ti'nin 4GB VRAM'i olduğu için daha büyük ve detaylı oyunların daha iyi çalışmasını sağlar.
Ancak, oyunlardaki performansın sadece VRAM ile değil, aynı zamanda GPU'nun genel performansı, bellek hızı, bellek türü gibi diğer faktörlerle de etkilendiğini unutmamanız önemlidir.
Eğer bütçenizin izin verdiği kadarıyla GTX 1050 Ti 4GB alabilirseniz, genellikle daha iyi bir performans elde edeceksiniz. Ancak, RX 550 2GB de düşük ayarlarda ve düşük çözünürlüklerde birçok oyunu oynayabilir, ancak daha yüksek ayarlarda zorlanacaktır.