Rx570 Gameloop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Gameloop Fps sınırlıyor bende normalinde 160 alıcağım oyunda 60 fps sabit alıyorum her türlü ayar çekmeme rağmen o uygulamanın optimizasyonuyla alakası var dostum düşünebiliyor musun valorant gibi bir oyunda en yüksek ayarda 160-200 fps alıyorum ama pubg mobil gibi bir oyuna gelince 60 fps sabit zort :D
knk sen mobil oyununu pcde oynuyosun normal değilmi :DD

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
gameloop un ayarlari var youtubede bir sürü video car kankam ayar yapar isen fps in yukselir

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
emu ayarlarınızı yapın araştırın performans ayarları uygulayın sonra tekrar deneyin.

Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka gameloop kadar rezil bir şey yok gerçi emülatörlerin hepsi aynı bok ama bir çözüm arıyorsan bir çok formda veya youtube da bunun çözüm videoları var oradan bakıp ayarlarını kurcalayabilirsin
hocam yotube de çöp bilgi var daha fazla bozmak istemem :D
Post automatically merged:

emu ayarlarınızı yapın araştırın performans ayarları uygulayın sonra tekrar deneyin.
tam olarak hangi ayarlar hocam

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk emulator kullanma win 11 kur pcye crackli orda zaten yükleyebiliyorsun diye biliyorum olmadı blue stacksı kullan onda ben sıkıntı yaşamadım hiç ayarları güzel yapınca

Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk emulator kullanma win 11 kur pcye crackli orda zaten yükleyebiliyorsun diye biliyorum olmadı blue stacksı kullan onda ben sıkıntı yaşamadım hiç ayarları güzel yapınca
blue stacks cok kötü hocam iyi perfonmans alamadım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Gameloop ayarlarına bak, sistem fps arttırmaya bak. Olmadı yapacak bir şey yok gameloop ile alakalıdır

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
oyunlar mobile oyun olduğu için yapıcak bişey yok kanka en fazla grafikleri düşürürsün bendede aynı sorun var yani mobile oyunlar oldugu için pc de birçok sorun çıkabiliyor tuşların işlememesi v.s

Software Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
oyunlar mobile oyun olduğu için yapıcak bişey yok kanka en fazla grafikleri düşürürsün bendede aynı sorun var yani mobile oyunlar oldugu için pc de birçok sorun çıkabiliyor tuşların işlememesi v.s
hocam özelden bana ulaşabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...