Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ortalama diyebilirim. Eğer yüksek gereksinim isteyen simulasyon gibi (DCS, vesaire) 4gb vramli ekran kartı önermem, fakat valorant gibi oyunlar içinse kesinlikle alabilirsin.
Sapphire Nitro+ RX 580, orta seviye bir ekran kartıdır ve birçok oyunu yüksek ayarlarda oynatma yeteneğine sahiptir. Ancak almadan önce bazı faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir:
Bütçe: Ekran kartı satın alırken bütçenizi göz önünde bulundurun. RX 580, genellikle rekabetçi bir fiyat noktasına sahip olabilir, ancak daha yeni ve güçlü ekran kartları da mevcuttur.
Oyun Tercihleri: Hangi oyunları oynayacağınıza bağlı olarak, ekran kartı gereksinimleri değişebilir. RX 580, birçok oyunu yüksek ayarlarda oynatır, ancak son çıkan AAA oyunlarında maksimum ayarları kullanmanız zor olabilir.
Performans Beklentileri: RX 580, orta seviye bir ekran kartıdır ve bu nedenle en yüksek performansı beklememelisiniz. Ancak birçok oyunda tatmin edici bir performans sunar.
Güncellik: RX 580, 2017 yılında piyasaya sürüldü, bu nedenle daha yeni oyunlarda en yüksek performansı beklememelisiniz. Ancak eski veya orta seviye oyunlarda iyi sonuçlar alabilirsiniz.
Diğer Bileşenler: Ekran kartınızın diğer bileşenlerinizle uyumlu olması önemlidir. Özellikle güç kaynağınızın yeterli olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
Sonuç olarak, Sapphire Nitro+ RX 580, orta seviye bir ekran kartı olarak iyi bir seçenek olabilir, ancak bütçeniz, oyun tercihleriniz ve performans beklentileriniz doğrultusunda değerlendirmeniz önemlidir. Yeni ve daha güçlü bir ekran kartı düşünüyorsanız, piyasadaki diğer seçenekleri de araştırmanız faydalı olacaktır.
Çıktı zamanlar ve sonrasında da olmak üzere iyi karttı ama şu an için değil bence. Yeni çıkan oyunları oynamayı düşünüyorsan eğer 1080p düşük ayarlar belki idare eder ama bana kalırsa kartın düşük ayarlarda bile performans olarak yol alacağı zaman 2 sene ya vor ya yok. Daha iyi bir kart al bana kalırsa. Çok aşırı eskidi çünkü. RX580 8gb kulllanan biri olarak ondan 1080ti ye geçtim 2k monitörle sonrasında 3090 şu anda 4090 kullanıyorum. 1080ti ye geçince bile arada uçurum fark vardı. Üstünden bu kadar zaman geçtiğine göre alma derim
Evet, Sapphire Nitro+ RX 580 4GB, orta seviye bir ekran kartıdır ve birçok oyunu yüksek ayarlarda oynatma yeteneğine sahiptir. Özellikle 1080p çözünürlükte birçok modern oyunu tatmin edici bir performansla çalıştırabilir. Eğer bütçeniz RX 580'i kapsıyorsa ve bu kartı satın almayı düşünüyorsanız, çoğu oyunda iyi bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Ancak, ekran kartı seçimi kişisel ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. Eğer RX 580, oynadığınız oyunları ve iş yükünüzü karşılıyorsa ve bütçeniz içinde ise, bu kart iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca, kartın ikinci el bir ürün olup olmadığını ve garantisi hakkında bilgi edinmek de önemlidir.
Son olarak, ekran kartının diğer bileşenlerinizle uyumlu olup olmadığını da kontrol etmek önemlidir. Anakartınızın ve güç kaynağınızın ekran kartınızı destekleyip desteklemediğini kontrol etmek faydalı olacaktır.
dostum videoları izlerken kendi pc özelliklerinde bi pc ile çekilmiş videoları mı izledin. kendi işlemcin ile rx580 li bi sistemin testlerini izle çünkü bazı testlerde üst düzey işlemciye düşük kart takıp iyi gösterenler oluyor. kullandığın işlemci ile rx580 testi yapılmış videoları izlersen aşağı yukarı alacağın performansı daha iyi görebilirsin