RX580 Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaslar sapphire nitro+ rx580 4 gb ekran karti alinir mi videolari isledim guncel oyunlarda bile yuksek ayarlarda iyi oynutuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ne gibi oyunlar oyniyacaksın ona göre iyi yada kötü diyeyim

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ortalama diyebilirim. Eğer yüksek gereksinim isteyen simulasyon gibi (DCS, vesaire) 4gb vramli ekran kartı önermem, fakat valorant gibi oyunlar içinse kesinlikle alabilirsin.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bütçeni ve kartın fiyatını söylersen daha iyi olur.

Donator
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Oynamak istediğin oyunlara bağlı ama 8gb versiyonu daha iyi olacağını düşünüyorum ayrıca kart miningde kullanılmışmı ona dikkat etmek gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knk yani fivem giriceksen o kadar iyi değil ama ömrü uzun bi ekran kartı parayı bulursan rx 6600 veya 5700 XT al

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Sapphire Nitro+ RX 580, orta seviye bir ekran kartıdır ve birçok oyunu yüksek ayarlarda oynatma yeteneğine sahiptir. Ancak almadan önce bazı faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir:

1. Bütçe: Ekran kartı satın alırken bütçenizi göz önünde bulundurun. RX 580, genellikle rekabetçi bir fiyat noktasına sahip olabilir, ancak daha yeni ve güçlü ekran kartları da mevcuttur.
  2. Oyun Tercihleri: Hangi oyunları oynayacağınıza bağlı olarak, ekran kartı gereksinimleri değişebilir. RX 580, birçok oyunu yüksek ayarlarda oynatır, ancak son çıkan AAA oyunlarında maksimum ayarları kullanmanız zor olabilir.
  3. Performans Beklentileri: RX 580, orta seviye bir ekran kartıdır ve bu nedenle en yüksek performansı beklememelisiniz. Ancak birçok oyunda tatmin edici bir performans sunar.
  4. Güncellik: RX 580, 2017 yılında piyasaya sürüldü, bu nedenle daha yeni oyunlarda en yüksek performansı beklememelisiniz. Ancak eski veya orta seviye oyunlarda iyi sonuçlar alabilirsiniz.
  5. Diğer Bileşenler: Ekran kartınızın diğer bileşenlerinizle uyumlu olması önemlidir. Özellikle güç kaynağınızın yeterli olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
Sonuç olarak, Sapphire Nitro+ RX 580, orta seviye bir ekran kartı olarak iyi bir seçenek olabilir, ancak bütçeniz, oyun tercihleriniz ve performans beklentileriniz doğrultusunda değerlendirmeniz önemlidir. Yeni ve daha güçlü bir ekran kartı düşünüyorsanız, piyasadaki diğer seçenekleri de araştırmanız faydalı olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
RX 6700 birazcık para biriktirip en iyisini al.

Discord : SergeN
Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bence Hiç Alma Brom Çok Kötü Bir Kart

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Aga oynıycağın oyunlara bağlı Bence alabilirsin güzel ekran kartı.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Giriş kartı lol valo cs gibi oyunlar için yeter ama yeni nesil için yetersiz.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çıktı zamanlar ve sonrasında da olmak üzere iyi karttı ama şu an için değil bence. Yeni çıkan oyunları oynamayı düşünüyorsan eğer 1080p düşük ayarlar belki idare eder ama bana kalırsa kartın düşük ayarlarda bile performans olarak yol alacağı zaman 2 sene ya vor ya yok. Daha iyi bir kart al bana kalırsa. Çok aşırı eskidi çünkü. RX580 8gb kulllanan biri olarak ondan 1080ti ye geçtim 2k monitörle sonrasında 3090 şu anda 4090 kullanıyorum. 1080ti ye geçince bile arada uçurum fark vardı. Üstünden bu kadar zaman geçtiğine göre alma derim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet, Sapphire Nitro+ RX 580 4GB, orta seviye bir ekran kartıdır ve birçok oyunu yüksek ayarlarda oynatma yeteneğine sahiptir. Özellikle 1080p çözünürlükte birçok modern oyunu tatmin edici bir performansla çalıştırabilir. Eğer bütçeniz RX 580'i kapsıyorsa ve bu kartı satın almayı düşünüyorsanız, çoğu oyunda iyi bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Ancak, ekran kartı seçimi kişisel ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. Eğer RX 580, oynadığınız oyunları ve iş yükünüzü karşılıyorsa ve bütçeniz içinde ise, bu kart iyi bir seçenek olabilir. Ayrıca, kartın ikinci el bir ürün olup olmadığını ve garantisi hakkında bilgi edinmek de önemlidir.
Son olarak, ekran kartının diğer bileşenlerinizle uyumlu olup olmadığını da kontrol etmek önemlidir. Anakartınızın ve güç kaynağınızın ekran kartınızı destekleyip desteklemediğini kontrol etmek faydalı olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
alınabilir kanka fena değil ben kullanmıstım iyidi

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum videoları izlerken kendi pc özelliklerinde bi pc ile çekilmiş videoları mı izledin. kendi işlemcin ile rx580 li bi sistemin testlerini izle çünkü bazı testlerde üst düzey işlemciye düşük kart takıp iyi gösterenler oluyor. kullandığın işlemci ile rx580 testi yapılmış videoları izlersen aşağı yukarı alacağın performansı daha iyi görebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...