ne kadar olmalı bu değerler henüz 1 ay olmadıda kasa alalı. ryzen 5 2600x var yanında
Dediğim gibi dereceler oyun sırasında normal düzeyde bunun yanında eğer ekran kartının daha soğuk olmasını istiyorsan iyi hava sirkülasyonu olan bir kasa kullanmalısın + içine 1-2 tane daha fan koyabilirsinne kadar olmalı bu değerler henüz 1 ay olmadıda kasa alalı. ryzen 5 2600x var yanında
Dostum teşekkürler peki tüm oyunlarda fanlarım ses çıkarmıyor fakat apexe girince çok ses çıkarıyorlar sebebi ne olabilir? witcher 3 ultrada bile fanlar sakindiSıcaklık değerleri normal endişelenicek birşey yok 80-90 derece sıcaklıklar sıkıntı olur.
Dostum teşekkürler peki tüm oyunlarda fanlarım ses çıkarmıyor fakat apexe girince çok ses çıkarıyorlar sebebi ne olabilir? witcher 3 ultrada bile fanlar sakindi
Teşekkürler bilgi için.Yanlış bilgi vermek istemem ama apex çok aksiyonlu bir oyun ekran kartı kullanımı fazla olabilir bu yüzden kart kendini daha fazla soğutma gereği duyuyor olabilir.
Teşekkürler bilgi için.
çok memnunum dostum işlemcim ryzen5 2600x şuan kastığı bile olmadı o kadar oyun oynadım harika tam bir fiyat performans.memnun musun ekran kartından ve kullandıgın islemci nedir?