Uzman Üye
dostum o işlemciye güzel bir ekran kartı takılmaz taksan bile performans almazsın o yüzden benim fikrim işlemciyi ikinci elden satıp yerine en kötü bi 3600 alman. ondan sonra rtx 3060 rx 6600 gibi kartlar takabilirsin.
kankam daha almadıysan sana şöyle bir şey söyleyeyim o işlemci apu işlemci içinde kendi ekran kartı var o yüzden de gereğinden fazla pahalı. onun yerine daha iyi bir işlemci alabilirsin. hatta sen bana kasa için toplam bütçeni söyleyebilirsen eğer ona göre birkaç öneri yapabilirim.Önerin için teşekkürler aslında ürünleri daha almadım sepette duruyor fazla anlamiyorum PC toplamadan youtbeden falan izledim işlemciyi de random ucuz seçtim
Bütçem tam 10k öneri yapsan güzel olur yanlış birşey Alaçam diye korkuyorum biraz işlemcilere baktimda ryzen 5 3600 nasılkankam daha almadıysan sana şöyle bir şey söyleyeyim o işlemci apu işlemci içinde kendi ekran kartı var o yüzden de gereğinden fazla pahalı. onun yerine daha iyi bir işlemci alabilirsin. hatta sen bana kasa için toplam bütçeni söyleyebilirsen eğer ona göre birkaç öneri yapabilirim.
dostum o bütçede sıfır bilgisayar toplamak zor olurBütçem tam 10k öneri yapsan güzel olur yanlış birşey Alaçam diye korkuyorum biraz işlemcilere baktimda ryzen 5 3600 nasıl
Aslında topladıklarım sıfır ekran kartı ikinci el olsada sıkıntı olmaz dediğin gibi bide işlemciyi değiştirsem tamamdırdostum o bütçede sıfır bilgisayar toplamak zor olur
dostum öyleyse işlemci olarak ikinci elden ryzen 5 5500, ekran kartı olarak da ne kadar bütçen kalıyor bilmiyorum ama 3k civarı çıkıyorsa gtx 1660 ti hatta zorlayabiliyorsan rtx 2060 bakabilirsin.Aslında topladıklarım sıfır ekran kartı ikinci el olsada sıkıntı olmaz dediğin gibi bide işlemciyi değiştirsem tamamdır
like ryzen 5 5500Ryzen 5 3600 prosessor nähili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?