Üye
ryzen 7 3700x sıcaklık deperleri en düşük 53 oyunlarda bazen 80 leri görüyo yardım edersimisiz
power 650w 80plus bronze
power 650w 80plus bronze
knk render yapmıyorum zaten hitman i en yüksekte fps 70 80 sabit ekran kartı 77 derece ama işlemci 86 filan gördüğü oluyoRyzenlerin ısı değerleri çoğunlukla böyle yükseklerde gezer tabi ne yaptığına bağlı oyun oynarken veya render gibi şeyler yaparken mi 80 görüyor
sayfasında ısı sınırı yazıyor olması lazım tahiminimce 90 95 derece civarıdır ayrıca işlemci ısınırsa sorunu bulmak biraz meşakatli oluyor hangi termal macunu kullanıyorsun kasanın havalandırması nasıl vs. vs.knk render yapmıyorum zaten hitman i en yüksekte fps 70 80 sabit ekran kartı 77 derece ama işlemci 86 filan gördüğü oluyo
r7 nin zaten orj soğutması gayet iyi ama işde kasanın içindeki akış önemli işlemci soğğutucuyu wraith kullanıyorsa iyidirkasana daha iyi bir soğutma yapabilirsin eğer paran varsa sıvı soğutma veya ekstra fan takabilirsin
dostum ryzen 7 3700xden bahsediyoruz emülatörde falan donma yapmaz çok iyi bir işlemci.ErdemYette
Çalışma sıcaklıkları internetten araştır, aşağı yukarı intele oranla daha yüksek sıcaklıkta çalışıyorlar diye biliyorum.Mavi ekran verme, kapanma, ani fps düşüşleri vs olmuyorsa bir sıkıntı yoktur diye düşünyorum.
Bu arada konu dışı ama merak ettiğim bir şey var, Pubg Mobile Emülatör oynuyorsan bu işlemcinin performansı nasıl acaba?Her şeyi kökleyince nasıl bir performans veriyor bu oyunda? Birde 4k video indirip izledin mi bilmiyorum ama 4k videoda donma vs yapıyor mu işlemci %100 çıkıp?