Onaylı Üye
lolde takımı taşıyorum win alıyorum 30/5 gidiyorum ama A+ A- veriyor nasıl s alabilirim
blitz uygulamasını indir ordan senin bulunduğun ligden 1 2 lig üstü seç oyun boyunca sana kaç farm alman gerektiğini gsöteriyor ona göre farmla aynı zamanda görüş skoruna dikkat etmen lazımlolde takımı taşıyorum win alıyorum 30/5 gidiyorum ama A+ A- veriyor nasıl s alabilirim
Dakika Başına CS çok önemli, yani farmın oyundaki herkesten fazla ve dakika başına göre liginin ortalamasından yüksek olmalı. KDA çok önemli. Görüş Skoru ve objektiflere katkın da önemlilolde takımı taşıyorum win alıyorum 30/5 gidiyorum ama A+ A- veriyor nasıl s alabilirim
daha çok minyon allolde takımı taşıyorum win alıyorum 30/5 gidiyorum ama A+ A- veriyor nasıl s alabilirim
taşıdığında mvp olmuşsun demektir mvp olmuşsan S alırsın demektir her önüne gelen kata ve khazix oynarsa onlard 30 skor çıkartır önemli olan kriterleri belirtiyorumlolde takımı taşıyorum win alıyorum 30/5 gidiyorum ama A+ A- veriyor nasıl s alabilirim
Totem Skoru+Farm önemlilolde takımı taşıyorum win alıyorum 30/5 gidiyorum ama A+ A- veriyor nasıl s alabilirim