Çalışmıyor S.K.I.L.L. - Special Force 2 Dword Lite Hack v1.0 [Aralık 2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Log sorununu çözdüm, hile Steam serverinde çalışmaktadır. Denendi, onaylandı

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
valla oyunuyom zulaya beş çekiyo ama diğer yabancı hack beni alt ediyor duvardan göremiyom bir anca menü gelmeli

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
öncelikle forumda yenıyım ve hileyi yapanların ellerıne saglık fakat söyle olsaydı daha ii olurdu Hilenin menüsü olsaydı sadece istedigimizi acsak örnek olarak smooth aim(akıllı aim,belli olmayan) vs istediklerimizi secme olsun diğer türlü kesin hile oldugumuz anlasılıyor no recoil aim vs hepsi kendi acılıyor otomatik böyle iiyi değil en kısa zamanda menü getirin lütfen bide akıllı aim teşekkür ederim

Üye
9 HİZMET YILI
sizden iyisi yok memory hackers adamin dibisiniz seviyoruz sizi ;) <3

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
öncelikle forumda yenıyım ve hileyi yapanların ellerıne saglık fakat söyle olsaydı daha ii olurdu Hilenin menüsü olsaydı sadece istedigimizi acsak örnek olarak smooth aim(akıllı aim,belli olmayan) vs istediklerimizi secme olsun diğer türlü kesin hile oldugumuz anlasılıyor no recoil aim vs hepsi kendi acılıyor otomatik böyle iiyi değil en kısa zamanda menü getirin lütfen bide akıllı aim teşekkür ederim
SKILL hit getirirse zaten menülü hile yapıp özellik ekleyeceğimiz konuda yazıyor. Teşekkürler.

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Gelmiş :D

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Anladım bişi belirtmek istiyorum skilin hile kullanımı wolftü kadar cok olmayabilir bizi unutmayın ltfen kullanan az diye devamlı güncelleyip menü getirseniz cok mutlu etmiş olursunuz işlerinizde allah kolaylık versın teşekkür ederim

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam mükemmel be menü ve envanter eklenirse hit sizin kulunuz köpeğiniz olsun

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Yabancı hackı git satın al o zaman :)
ustat niye kızıyorsun böğle süper bir hile yapmışsın ellerine sağlık fazla söze gerek teşşekürler hani ben duvar hilesi olsa daha iyi olcak seni kimseyle kıyaslamıyorum zaten sen başkasın çok teşşekürler ederim sayende satın almadan kurtulduk sonsuz teşşekürler ve başarıların devamı dilerim saygı larımla ..video çektim nasıl oldu ..sen büyük ustatsın senin önünde eğilmek gerekir özürlerimi kabul et #nader11ndeu

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
nader11ndeu başkan affet beni sizin gibi bir MemoryHackers sitesi yok senin gibi USTAT yok nader11ndeu

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bakalım kullanan 200+ kişi olursa güncelleriz.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam Lütfen Menü Ekleyip Biz SKILL Oyuncularını Kırmayın :(

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Teşekkürler Dword Team . Envanter - Karakter Hilesi bu sürümde olsaydı ayrı bir hava katardı ama yinede oynanılabilr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...