Siz varyaaaaaaaa kralsınız kralll hocam gerçekten süper mükemmel menü olması ve inventör bir de aim süper kitlenmiyor cok iyi bence skil hilesini paralı satmanız lazım gerçekten paralı olursa süper olur
bro parayla satsinki oyunda hem herkes kullanmıs olmaz hemde adamlarda para kaznır bence paralı skil hilesi cıkarmaları gerekiyor cıkarırsa mükemmel olurKardeş Memory ücretsiz çünkü p2w ayrımcılığı yapmıyor. (Adam gibi Adamlar)
allah allah başkasında niye olmuyor ya![]()
Şuan Hileyi Denedim Envanter hilesi Çalışıyor Denilenleri Düzgün Yaparsaniz Çalışır
Şuan Hileyi Denedim Envanter hilesi Çalışıyor Denilenleri Düzgün Yaparsaniz Çalışır
hocam skill hilenin paralısını cıkarın ltfen 1aylık 30 tl gibi trigger bot snıper için birde belli olmayan aim gelsin süper olurGene bazı problemler çıktı kanka manuel olarak boolu kapatmak zorunda kaldım, hem asm den kapattırıyom hem elle o yüzden özellik ekledim. Geldiğinde konuşuruz. Ellerine sağlık.
sizde sıkıntı var arkadaslar on numara calısıyor süper yapmıslar açıklamaları düzgün oku yaparsınsilahların hilesi calışmıyor
buldunda bulaniyorsun kardesim onlarin olduguna sukret adamlar yapmasa onlari kullanma firsatin olmicaktı ben mesela skul supreme jabberwock famas hallowen hıc kullanmamısbun bu reislerin sayesinde kullanma imkanım olduama abi oyun daki tüm silahlaryok famas swc famas fırozen hep eskisilahlar ACR sukulsüpreme bileyok lütfen ekleyin