Çalışmıyor S.K.I.L.L. - Special Force 2 Dword Vip Hack v2.0 [Inventory Hack - HeadShot - Full Hit]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
her zaman tesekkur edıyorum ılgı alakanız ıcın cok sagolun bıze hızmet verdıgınız ıcın

Üye
8 HİZMET YILI
Ben bir türlü indirmeyi başlatamadım yardımcı olabilecek biri varmı

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Millet Acil yardıma ihtiyacım var , Hileyi çok güzel açtım , süper çalışıyor , ancak sadece envanter hack'i gördüm diye oyuna yeniden başladığım için , hiçbir silah yok 1 tane ana silah ve 1 bomba 1 tabanca var , 1.slot'a yani " A " ya silahı yerleştirdim , ya kısacası herşeyi tamamıyla yaptım ve hile aktif oldu silahları oyuna başlamadan elimde görüyorum , oyuna girdiğimde sadece A slotunu kullanabiliyorum "B" ve "C" kullanılmıyor , nasıl yapacağım diğer slotlaradamı silah koymalıyım ?

Üye
8 HİZMET YILI
hılede headshot sorunu var karakter istatistiklerine eksi olarak yansıyor çaresi varsa bi çare.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
s.a kolay gelsın öncelıkle link çalışmıyor html olarak indirdi aynı sıte lınk olarak yardım edersenız sevınırım

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
s.a kolay gelsın öncelıkle link çalışmıyor html olarak indirdi aynı sıte lınk olarak yardım edersenız sevınırım
ve aleykum selam indirme yapamadıysanız aşağıda verdiğim dosya.tc indirme linkini kullanarak indirme yapabilirsiniz.

indirme linki :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

virüs total :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Wall hack gelme şansı varmı ileriki süreçlerde ? Bide envanter hack ta sorun var galiba bi baksanız.

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Hocam bi güncelleme getirirmisiniz size zahmet cünkü aim ayarını caplock aldıgında basıyorsun capslock tusuna mermi duruyor kendi kendine birde ara sıra menü cok gec kapanıp acılıyor

RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga hile çok güzel elinize sağlıkda bide wall hack getirseniz çok güzel olur

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Millet Acil yardıma ihtiyacım var , Hileyi çok güzel açtım , süper çalışıyor , ancak sadece envanter hack'i gördüm diye oyuna yeniden başladığım için , hiçbir silah yok 1 tane ana silah ve 1 bomba 1 tabanca var , 1.slot'a yani " A " ya silahı yerleştirdim , ya kısacası herşeyi tamamıyla yaptım ve hile aktif oldu silahları oyuna başlamadan elimde görüyorum , oyuna girdiğimde sadece A slotunu kullanabiliyorum "B" ve "C" kullanılmıyor , nasıl yapacağım diğer slotlaradamı silah koymalıyım ?
Evet, diğer slotlara da silah koyman lazım yoksa diğer slotları kullanamazsın.

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
hız hielside ekleseniz çok iyi olur beklemedeyim

3piR
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim headshot özelliğini capslock ayarına aldıgımızda tusa bastıgın zaman mermi duruyor sanırım bayadır güncellenmediği için oldu ve şuanki özellikler harika lütfen kaldırmayın extradan wh eklenirse cok iyi olur esp line yani basarılar dilerim

Üye
8 HİZMET YILI
bende farklı bir dosya iniyor indiremiyorum yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...