Çalışmıyor S.K.I.L.L. - Special Force 2 Dword Vip Hack v2.0 [Inventory Hack - HeadShot - Full Hit]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Inventory hilesi düzeldimi acaba şuan giremiyorumda ?

Wallhack özelliği getirmeyi düşünüyormusunuz :)

Üye
8 HİZMET YILI
slm arkadaşlar ben yapamadım yardımcı olurmuusnuz

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile çalışıyor arkadaşlar yeni denedim.

Üye
8 HİZMET YILI
memoryui calismiyor, reklam i onaylamiyor? bir öneriniz varmi.
antivirus kapali, firewall de kapali, chrome kullanicisiyim

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hocam xSF2 kaldırıldı fakat neden kaldırıldı bi bilgi verebilirmisiniz ? Bir daha gelmiyecekse bu sürüme gelecekmı ondakı ozellıkler. (Wh. Slient Aim. Namestealer gibisinden)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hocam xSF2 kaldırıldı fakat neden kaldırıldı bi bilgi verebilirmisiniz ? Bir daha gelmiyecekse bu sürüme gelecekmı ondakı ozellıkler. (Wh. Slient Aim. Namestealer gibisinden)
Yeni çıkan sürümüde arkadaşlar cracklediler fakat kullanıcıya zarar verebilecek kodlarda eklemişler. Onlarıda kapatmamıza rağmen güvenemedik ,sizi riske atmak istemedik. Bir kaç hafta sonra Special Force için çalışmalara başlayacağız. Bir çok yeni özellik ekleyeceğiz merak etmeyin.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yeni çıkan sürümüde arkadaşlar cracklediler fakat kullanıcıya zarar verebilecek kodlarda eklemişler. Onlarıda kapatmamıza rağmen güvenemedik ,sizi riske atmak istemedik. Bir kaç hafta sonra Special Force için çalışmalara başlayacağız. Bir çok yeni özellik ekleyeceğiz merak etmeyin.
Açıklama için tesekkur ederim. Bekliyorum hocam. :)

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
I tried it on asia server and it works but it's detected xigncode3 on the login screen after 30 sec

Üye
9 HİZMET YILI
ESP tarzı bir yenilik düşünüyormusunuz ustam WALL sız olmuyor ya :( :(

Üye
8 HİZMET YILI
artik memoryui hic acilmiyor,
hata veriyor, sunucuyla baglanti kurulamadi, lütfen tekrar daha sonra deneyin diyor.

yardimci olursaniz cok sevinirim.

saygilar

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

Lütfen biraz daha erken başlayın :) Malum sınavlar başlayacak benim için ne kadar erken o kadar iyi yine de seviliyorsunuz.Ayrıca wallhack aimbot ve namestealer özelliği gelirse çok iyi olur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...