Çalışmıyor S.K.I.L.L. - Special Force 2 Dword Vip Hack v2.0 [Inventory Hack - HeadShot - Full Hit]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Sf2 Hilesi calismiyor

Oturum Kontrol ediliyor diyor öyle kaliyor ....giris yaptim reklam tikladim hersey denedim .. bana PM atarsaniz sevinirim sitede bann mi yedim bilmiyorum kimseye ulasamiyorum..

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Sf2 Hilesi calismiyor

Oturum Kontrol ediliyor diyor öyle kaliyor ....giris yaptim onay sistemi tikladim hersey denedim .. bana PM atarsaniz sevinirim sitede bann mi yedim bilmiyorum kimseye ulasamiyorum..
kardeş öğle bir sorun yok sende yapamıyorsun buraya gel destek-sadece-türkler ordan yardım iste
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "İNSAFSIZ, yazı: 699053, üye: 505615"] Yardımcı oluyum? [/yaptım en sonunda

Üye
8 HİZMET YILI
Elinize Sağlık Ancak Biraz Daha Tüfek Ekleme Şansınız Varsa Ekliyebilir misiniz ? Famas Gibi Tüfekler İçin daha Çok Skin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sa arkadaşlar ben hileyi açıp reklam onayı yapıyorum ancak onay tamamlandı yazıyor ama alt alta oturumun konrol ediliyor yazıp duruyor en az 10 defa denedim onay yapmıyor kaç gündür hileyi kullanıyordum şimdi kullanamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
şuanlık rklam onayı yoktur loadır doluyorsa direk gir oyuna
load a basıyorum karşıma system 1 system 2 yazan pencere çıkıyor isterseniz ekran videosu çekip ekleyebilirim programın en altında durum:eek:naylanmadı diyor halbuki ben skill sf2 nin diğer hilesini bile oynuyordum sorunsuz bu hilesinide oynuyordum

sorunum en sonunda çözüldü bu sefer reklam onayını kabul etti bu hileleri hazırlayanlara emeği geçenlere teşekkürler

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
load a basıyorum karşıma system 1 system 2 yazan pencere çıkıyor isterseniz ekran videosu çekip ekleyebilirim programın en altında durum:eek:naylanmadı diyor halbuki ben skill sf2 nin diğer hilesini bile oynuyordum sorunsuz bu hilesinide oynuyordum
oazman sizi şuraya bekliyoruz

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hatalar ve sorunlar için destek-sadece-türkler bölümüne iletebilirisiniz

Üye
8 HİZMET YILI
Bazı buglar var mesela 2 ve 3. slota gerçekte silah yoksa sadece 1.de varsa be inventory hackde 1.ye tüfek koydukdan sonra b slotunda ardından a slotunda geçiş yapınca oyun donuyor.Bazı zamanlar oyun bitince ki ekranda oyun siyah ekranda kalıyor

very strong
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
super ama oyuna giriyor calisiyor sonra oyundan atiyor ama olsun guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...