Çalışmıyor S.K.I.L.L. - Special Force 2 Dword Vip Hack v2.0 [Inventory Hack - HeadShot - Full Hit]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "LeftSpace, post: 716027, member: 8"] PH Server has which anti cheat? [/ QUOTE]
XIGNCODE :(

Üye
8 HİZMET YILI
"special force 2 hack", "special force 2 hile","special force hack","skill hile","skill hile indir","skill vip hack","special force 2 vip hack","special force 2 hileleri","special force 2 cheats","sf2 inventory hack","sf2 weapon hack","skill weapon hack","skill inventory hack","special force 2 inventory hack","special force 2 weapon hack"

Not: Oyunda birden fazla bomba atarsanız lobby ye atılırsınız. .

ROZn81.png

Evet arkadaşlar, bir kaç gün önce paylaştığımız S.K.I.L.L için çalışan Dword Lite hilesinin menülü ve vip hali sizlerle!

Version: v2.0
Credits: Dword Team
Server: Europe - Steam (Another server migh work.)

Inventory Nasıl Yapılır (TR):
1-Inventory'nize girin
2- A Slotunda silah takın, kesinlikle silah takılı olmalıdır, yoksa Inventory çalışmaz!
2- A slotuna silah taktıktan sonra menüden Inventory hack on yapın, daha sonra menüden S1 Slotuna istediğiniz silahı seçin.
3-Menüden S1 slotunu ayarladıktan sonra oyundan A ve B slotları arasında geçiş yapın. A slotuna elinize silahın geleceğini göreceksiniz. Daha sonra herhangi bir odaya girip oyunu başlatın. Inventory çalışacaktır.

Not: Hangi slotu ayarlarsanız ayarlayın A slotunda silah takılı olmak zorundadır! Eğer B slotunuda kullanacaksanız Hem A hem B slotunda silah takılı olması gerekmektedir!

How to make Inventory Hack [EN]
1-Go to your inventory
2-Equip any weapon to A slot, you have to have equipped weapon in A slot, otherwise Inventory hack will not work.
3-After equip weapon to A slot, Go to our hack menu and make Inventory hack to on, after that set anyweapon you want in S1 Section (On our menu)
3-After set your S1 slot weapon, Press B slot, After that press A slot again. After that start the game and enjoy your inventory hack!

Notice: There is no matter about which slot (A-B-C) you want to make inventory hack. Always, you have to have equipped weapon in A Slot. Otherwise, it will not work! For example you want to use inventory hack for B slot. You have to equip weapon to A and also B! Remember that.

For more information, you want to watch this tutorial video:

Hile Videosu:

Hile Özellikleri:
Kod:
No Recoil (Mermileriniz Sekmez)
Anti Helmet (Adamın kafasında kask olsun yada olmasın kafadan tek yer)
No Flash (Flash Yemezsiniz)
Fast Bomby (Bombanın atış animasyonu silindi, attığınız anda nereye düşecekse bomba orada olacak)
Full Hit (Mermileriniz dağılmaz, nokta biçiminde ateş edersiniz)
Rapid Fire (Normal atış hızınızın 30 katı daha seri ateş edersiniz)
Infinite Ammo (Mermileriniz bitmez, sarjor değiştirmezsiniz)
HeadShot [Always-Capslock] (Adamın neresine vurursanız vurun kafadan vurmuş sayılır. Anti Helmet özelliği sayesinde merminizin deydiği kişi anında ölür..)
*Inventory Hack Settings*
S1: A SLOT 1 MAIN WEAPON
S2: B SLOT 2 MAIN WEAPON
S3: C SLOT 3 MAIN WEAPON
P: A-B-C PISTOL
K: A-B-C KNIFE

Hile Resimleri:
V3J6zR.png

nJq2Na.png

vJBRND.png

Hile Tuşları [Hack Hotkeys]
Menü Göster / Gizle (Show / Hide Menu): DELETE
Menüde gezinmek için yukarı ve aşağı yön tuşları kullanılır, hileleri açmak için sağ ve sol yön tuşlarını kullanırsınız. (UP-DOWN-RIGHT-LEFT arrows for ON-OFF)

Loaderi Nasıl Kullanırım (How to use our loader) ?
Eğer loaderimizin nasıl kullanıldığını bilmiyorsanız youtubeye "memoryhackers onay sistemi" yazmanız yeterlidir.
If u do not know how to use our loader, just search "memoryhackers confirm system" on youtube, it will be enough for you.

Loader İndirme Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Are you going to update this hack to have more weapons?
It seems the last update was in January

Üye
9 HİZMET YILI
Aga Benim pc 32 bit Ve Memory Açıldımmı Sistem 1 filan gelmio direk yüklenio hile sonra sf yi açıoyrum başlatıyorum hata veriyo Sf2 durduruldu Diyo Yardım !

Üye
9 HİZMET YILI
ee nasıl girdin ben giremiyorum Hileyle

o hata biraz hile programıyla oynaşınca oluyor çünkü denedim sunucu seçme yerindeyken hileni ayarla envaterinide ayarla ve hileyi ''delete'' tuşuyla kaapa bidahada açma birde rapid fire kullanıyorsan bomba kullanma gerekse en fazla 1 tane kullan oyunuda yavaş kullan lobide olsun markette olsun ben bunlara dikkat ederek en azından aralıksız hileyle 1 saat 2 saat oynıyabiliyorum
nasıl girdin peki oyuna ben hala giremiyorum

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yeni sürüm (yeni özellikler) ne zaman gelecek bi tahmini zaman varmı ?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Herkese merhaba şu oyunlara hack kodlamayı bilen arkadaşlar varmı aranızda varsa banada yardımcı olabilirmisiniz.

Üye
8 HİZMET YILI
anyone who help me about sf2 cheat in ph? can you give me the link? thank you

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...