Seçkin Üye
elinize sağlık on numara beş yıldız olmuş sağolun varolun. Allah razı olsun
Crash hatası verenler veya hileyi açaamayanlar;
Hilenin Loaderini ve log.txt dosyalarını silin ardından çalıştırı açın temp yazın enter basın asörünün içindekleri silin ve çalıştırı yine açın recent yazın entar basın içindekileri silin sonra hilenin loaderini tekrar indirin.
Yönetici olarak çalıştırın Special force 2 hilesine tıklayarak hile bölümünü açın, ardından oyununda launcherini açın, ardından Dword vip hack'a yükleye basın daha sonra SKILL launcher ekranındaki start butonuna basın.
starta basmadan önce KESİNLİKLE hileyi yükleye basın yoksa olmaz.
Ben bu şekilde yaptım 3 saat oynadım hiç crash vermedi.
Ancak, kapatıp tekrar girince microsoft visual c++ hatası veriyor onuda yukarıdaki yolu izleyerek yaptığımda sorun ortadan kalkıyor
Neyse artık bedava hile bulmuşuz biraz sorunlara katlanacağız.
Teşekkürler.
Crash hatası verenler veya hileyi açaamayanlar;
Hilenin Loaderini ve log.txt dosyalarını silin ardından çalıştırı açın temp yazın enter basın asörünün içindekleri silin ve çalıştırı yine açın recent yazın entar basın içindekileri silin sonra hilenin loaderini tekrar indirin.
Yönetici olarak çalıştırın Special force 2 hilesine tıklayarak hile bölümünü açın, ardından oyununda launcherini açın, ardından Dword vip hack'a yükleye basın daha sonra SKILL launcher ekranındaki start butonuna basın.
starta basmadan önce KESİNLİKLE hileyi yükleye basın yoksa olmaz.
Ben bu şekilde yaptım 3 saat oynadım hiç crash vermedi.
Ancak, kapatıp tekrar girince microsoft visual c++ hatası veriyor onuda yukarıdaki yolu izleyerek yaptığımda sorun ortadan kalkıyor
Neyse artık bedava hile bulmuşuz biraz sorunlara katlanacağız.
Teşekkürler.
Son düzenleme: