gecenlerde bende 50 yillik ban yedim ilk 1 haftaydi 1 hafta gecdi girdim 50 yillik olmus XD asdasd mezarda oynarim ben artik o karakterleOPK kullanırsanız ban yiyorsunuz oda sanırım kısa sürede o kadar fazla kişi öldürdüğünüz için bir yerlere yansıyor ve GM ban atıyor oda ban atarken size bye bye yazıyor zaten mesajdan
TW biri geldiği zaman otomatik olarak gizliyor kendini.Peki Hile'de Teamwiever özelliği'ni bahsetmişsiniz lütfen ayrıntılı anlatır mısınız ? nasıl gizleriz nasıl kullanılır ne yaparsak yakalanılır(tw kontrölün'de) ?Elinize sağlık bu arada
I already tried it. Hack is undetected.please fix the sf 2 vip echo playpark ph its still detected right now you can test it you already updated it but the cheat still keep getting detected the dword is working fine after you updated it but the echo vip playpark ph still detected please make it work again
TW biri geldiği zaman otomatik olarak gizliyor kendini.
TW bağlı olduğu sürece insert vs bassa bile menü falan gelmez. Video alınca otomatik gizleme imkanın yok. O kadarda yavşak olma. Hile açıp kolun varmış , profesyonelmişsin gibi video mu çekeceksin. Yıkık.Peki Riski varmı mesela tw geldi Insert tusuna bastı menuyu actı diyelim mümkün mü ? birde video alınca otomatik gizleyebilme ihtimalim varmı whyi ? wh acık olcak ama videoda gozukmucek mumkunatı varmı ?
dASTW bağlı olduğu sürece insert vs bassa bile menü falan gelmez. Video alınca otomatik gizleme imkanın yok. O kadarda yavşak olma. Hile açıp kolun varmış , profesyonelmişsin gibi video mu çekeceksin. Yıkık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?