can you help me? did it crash to you when inject?
can you help me? did it crash to you when inject?
but the first time you inject echop vip hack work or crash? or u inject 2-3 times and worked?@@iobagg1 @ iobagg1 I'm sorry but it worked only once and for a moment but when I closed the game the problem come back Wait a update this cheat
win 10 x64 bit denedim guncellesemde olmadi x32 bitdemi calisiyor sadece ola bilirmi bi kac yil once point blank oynadigim zamanda bi hack vardi sadece x32 bi olanlarda calisiyordu bi oyrene bilirmisiniz bide • azerbaycandan selamlar emeginize hurmetler •Updated.
Windows 10 x64 bit kullanıyorum bende zaten. Çalışıyor sıkıntısız.win 10 x64 bit denedim guncellesemde olmadi x32 bitdemi calisiyor sadece ola bilirmi bi kac yil once point blank oynadigim zamanda bi hack vardi sadece x32 bi olanlarda calisiyordu bi oyrene bilirmisiniz bide • azerbaycandan selamlar emeginize hurmetler •
ha anladim eskiden pb de boyle hacklar oluyordu 100% hocam bu hackin calismasi icin ne programlara ihtiyac var bi atsana linkini ya da bu hack altina at yukleyelim hepsini yukluyum hic diilse benim gibi bi cok insallar soyluyor calismiyor gibi her kes kullana bilsin sonunda bende bug videomu ( • yuksek hizla exp point lp kasma • ) paylasiyim sizinleWindows 10 x64 bit kullanıyorum bende zaten. Çalışıyor sıkıntısız.
Hocam girmeye çalıştım hala crash veriyor. Windows 7 kullanıyorum bu arada.#Updated 22.10.2018. Please try again. Probably crash error fixed for windows 7 & 8