S13 de as olanlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sıstem olsa ne olucak kı ne oynucaz ben bulamıyorum xd heryerın b.ku cıkdı :) araplar ortadan kaldırmak gerek

Çok abartılı hile açıyorlar lvl 60 birde ..

Ben değişik bi hile denedim yere hızlı indim Magic bullet deneyecektim. Ban yedim. Bu adamlar hangi hileyi kullanıyorsa Ban yemiyorlar

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
orasını bılmıyorum ama ben memoryden kullandıgım hıleden ban yemedım suana kadar xd lıte uca zıplaya oynuyorum 2 gundur bakalım yıyecekmıyım belkı reportdan olabılır ama yersemde yenısı acmak basıt orası sarmıyor fazla mobıle gıbı ban yesem umrumda olmaz ama mobılde ban yersem bıraz uzucu olabılır 57 lv hesap xd ama suana kadar yesem yerdım kac aydır kullanıyoz abartılı bı sekılde hemde :) can sıkıntısından foruma saldım xd youtube da bıle takılamıyom hep aynı seyler :/

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hile hile diyolarda daha karşıma hiç gelmedi elmastayım şuan düzgün ekip olmadığı için ya tek başıma giriyorum yada rastgele

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hilelerle mücadele ederken sıkıldım ve bıraktım hala giriyrum ama sadece stres atmak için en fazla plat

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bizde ekipçe 13. sezonda as olduk fatihe çıkcaz az kaldı

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Takımınız da hile varsa oynadığınız maçta hile gelme olasılığı %90.

Tamamen hilesiz bir maçta hile ile karşılaşma olasılığınız %30.

Yata yata as olmanız da birşey değiştirmiyor. AS yapınca madalya takmıyorlar, oyunculuğunuz ve spray geliştirmeniz önemli etken.

Kendinizi tatmin etmek için AS oluyorsanız orası ayrı tabi. Hileden rahat rahat oynanmıyor ne yazık ki. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...