- Yasaklandı
永远在你身后,因为它始终落后 Çince Bir Tavsiye
Banlı Üye
ah be eski günler
Samsunlu uğur senmisin harbi senden zamanında çok şey isterdim s2 ile ilgili ama hiçbirini vermezdin puu şimdi bak nerdeyim.. S2 Zamanındaki tüm hile özellikleri @maskelihileci e aittir. kimse şunu ben yaptım şunu şu yaptı demesin boşa.UĞUR BENİM ZATEN
Post automatically merged:
Beni yapmak istediklerimden alıkoyamazsınız .Güzel günlerdi cok az sayıda insanda vardı ilk başlarda bu vip hack yaymıodum bilerek
sonra yaydılar oyun çöktü
Samsunlu uğur senmisin harbi senden zamanında çok şey isterdim s2 ile ilgili ama hiçbirini vermezdin puu şimdi bak nerdeyim.. S2 Zamanındaki tüm hile özellikleri @maskelihileci e aittir. kimse şunu ben yaptım şunu şu yaptı demesin boşa.
benim kanaldaki videoları sildim ben aga beee![]()
Feels bad man.
senin bahsettiğin hangi dönemleri kardeşim bunu aydınlatmalısın o zaman benim anlattıklarım uydurma bir şey değilSelamun Aleykum..
1.cisi Ben #Radius S2 Son Silahda Rankda 1.ci sıradaydım. 2.cisi Klanımız Crew 1.ci sırada Olup Oyuna ILK Baslayanlardanım. Sizi Aydınlatayım bırıncıyım deme. Cunku Klan sahibide Rank i.ciside klan rank 1.ciside Bendım ve Klanımdı![]()
böle hastaydı burnunu çekiyodu sğğğhhh diye diye k.b ' sıda eksik olmazdı furkan abimin , MadCod3r piçinide hatırlarım he he he
Feels bad man.
Yok ya o hakan arkadaş 3D Studio gibi parayla alınan grafik motorlarını almadan alsa dahi yanında destek olmazsa o iş olmazıssız tepe kutu bugu vardı daha hileler ortaya çıkmadan ordan bitiriyorduk klan savaşlarınıBu arada hangi döneminde 1. olduğunu bilmiyorum ama oyun açıldığında ilk senesinde Çeçenistan hesabım ile rankda 1. sıradaydım belki rastlamışsındır bilmiyorum. Old zamanlar olduğu için şimdiki gibi awp yoktu o zamanlar gerçek ismi ile AWM diyorduk
Q Q basıp serice AWM ateşliyorduk çok sağlam oyundu hayatımda o oyundan zevk aldığım kadar hiçbir oyundan zevk almadım zaten hiçbir oyun onun yanına bile yaklaşamadı.
( Hayalet gemi bugunu biliyormusun bilmem ama onu ilk çıkartan JeraxIos ile beraber bizdik hatta bugun kapatılması için başvurduğumuzda ödül olarak AWM Skini karakter ve Satır hediye etmişlerdi)
Hakan K diye bir arkadaş oyunu tek başına tekrardan açmaya çalışıyor aynı şekilde yapmaya çalışıyor fakat pek başarılı değil gereken destek verilmediği sürece yapamıcak gibi gözüküyor ama adam emek verıyor onu takip ediyorum geçenlerde oyunu indirmek için paylaşmıştı biraz oynadık sonra tekrar kapattı geliştirmek için ve steama eklemeye çalışıyor destek gelsin diye eğer takip edersen bu konu hakkında birşeyler bulabilirsin belki olurda adam gereken desteği bulursa tekrar oyunu açabilir bir umut bekliyoruz![]()
oyuna ilk başlayanlardandım s2 son silah acıldı ve abimin internet kafesı vardı. kafece oynuyorduk crew klanınıda ilk kurmultuk eğer sen benı tanımıyorsan sen s2 son sılah oynamamıssındır.senin bahsettiğin hangi dönemleri kardeşim bunu aydınlatmalısın o zaman benim anlattıklarım uydurma bir şey değil