S21 Ultra almayı düşünüyorum telefon önerileriniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
merhaba dostlar yakın zamanda yükselen dolar ile birlikte belli bir birikimim var ortalama bütcem 15k TL telefon önerilerinizi alabilirmiyim (iphone hariç).
S21 Ultra almayı düşünüyorum aklıma en iyi bu telefon geliyor hem modding bölümü hemde teknolojisi olsun cezbediyor fakat emin değilim ne almam gerektiğine sizinde fikirlerinizle yönelmek istiyorum.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
xiaomi mi mix 4 ve mi 11 ultra düşüne bilirsin ama benim asıll önerim huawei mate 40 pro olur

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
alırken guncelleme alıp almadıgına dıkkat et hocam huaweı tr de bazı telefonlarına guncelleme vermeyecegını duyurdu . kur cok yuksek sankı bu donem bıraz beklemek yada yurtdısından getırme ıhtımallerını dusunmek daha ıyı olur

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ben şahsen sana huawei mate 40 pro öneririm huawei beni baya memnun ediyor. Samsung da kötü bir seçim değil

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
uhh senin yerinde olsam asus rog telefon alırdım çünkü çok havalı ve iyi özelliklere sahip, oyuncular için yapılmış ve bütçene uygun:eek:

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
xiaomi mi mix 4 ve mi 11 ultra düşüne bilirsin ama benim asıll önerim huawei mate 40 pro olur
huawei istememe sebebim yazılımının kapalı olması bootloader vs açılmıyor çok sinir bozucu oluyor bahsettiğin xiaomilerede bi bakıcam sağol :pkicat:
Post automatically merged:

uhh senin yerinde olsam asus rog telefon alırdım çünkü çok havalı ve iyi özelliklere sahip, oyuncular için yapılmış ve bütçene uygun:eek:
hangi modelden bahsediyorsun atarmısın teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
android alıyorsan yüksek fiyatlarda samsungtan şaşma derim. s21 ultra bence iyi ya da büyük telefon seviyorsan note 21 de olabilir.

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Samsung galaxy s21 plus öneririm kamera açısından çok iyi sosyal medya için falan kullanıcaksan çok işine yarar fakat oyuna gelince tam üst düzey oyun telefonu değil ama işini görür yani

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
para verebiliyorsan iphone kaç direk android her türlü pişmanlıktır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
o telefonun fiyatı yüksek bence onun yerine 11 pro max veya 12 olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
para verebiliyorsan iphone kaç direk android her türlü pişmanlıktır.
neden öyle düşünüyorsun

İphone>Samsung knk
ben ios istemiyorum sebebi ise yazılımı çok kapalı ben mod vs yapmayı sevdiğim için android tercih edicem

mi11 ultra da gayet iyi bir telefon bakabilirsin
teşekkürler güzel ve estetik duruyor telefon ama xiaomi ye göre çok pahalı gibi

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

merhaba dostlar yakın zamanda yükselen dolar ile birlikte belli bir birikimim var ortalama bütcem 15k TL telefon önerilerinizi alabilirmiyim (iphone hariç).
S21 Ultra almayı düşünüyorum aklıma en iyi bu telefon geliyor hem modding bölümü hemde teknolojisi olsun cezbediyor fakat emin değilim ne almam gerektiğine sizinde fikirlerinizle yönelmek istiyorum.

ONEPLUS 9 5G

Qualcomm Snapdragon 888 5G işlemcisi var tavsiye edilen en popüler işlemcilerden birisidir.
2.84 GHz işlemci hızı var kanka, zaten kamera ve diğer detaylara girmeme gerek bile yok. He bide 8 gb ram vardı sanırsam

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dostum oyun için arıyorsan rog 5 öneririm ama hem oyun hem ihtiyaçlarının için ideal bir telefon s21 ama xiaomi mi11 e de bakabilrsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...