çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
huawei istememe sebebim yazılımının kapalı olması bootloader vs açılmıyor çok sinir bozucu oluyor bahsettiğin xiaomilerede bi bakıcam sağolxiaomi mi mix 4 ve mi 11 ultra düşüne bilirsin ama benim asıll önerim huawei mate 40 pro olur
hangi modelden bahsediyorsun atarmısın teşekkürleruhh senin yerinde olsam asus rog telefon alırdım çünkü çok havalı ve iyi özelliklere sahip, oyuncular için yapılmış ve bütçene uygun
Samsung s21 al dostum samsung üst modelleri iyidir kullanışlıdır sağlamdırandroid alıyorsan yüksek fiyatlarda samsungtan şaşma derim. s21 ultra bence iyi ya da büyük telefon seviyorsan note 21 de olabilir.
önerin için teşekkürler note seriside güzelmiş şık görünüyorandroid alıyorsan yüksek fiyatlarda samsungtan şaşma derim. s21 ultra bence iyi ya da büyük telefon seviyorsan note 21 de olabilir.
neden öyle düşünüyorsunpara verebiliyorsan iphone kaç direk android her türlü pişmanlıktır.
ben ios istemiyorum sebebi ise yazılımı çok kapalı ben mod vs yapmayı sevdiğim için android tercih edicemİphone>Samsung knk
teşekkürler güzel ve estetik duruyor telefon ama xiaomi ye göre çok pahalı gibimi11 ultra da gayet iyi bir telefon bakabilirsin
merhaba dostlar yakın zamanda yükselen dolar ile birlikte belli bir birikimim var ortalama bütcem 15k TL telefon önerilerinizi alabilirmiyim (iphone hariç).
S21 Ultra almayı düşünüyorum aklıma en iyi bu telefon geliyor hem modding bölümü hemde teknolojisi olsun cezbediyor fakat emin değilim ne almam gerektiğine sizinde fikirlerinizle yönelmek istiyorum.
hocam xiaominin en iyi telefonu bu s21 klasinda markaya degilde ozellliklerine bakmak lazimteşekkürler güzel ve estetik duruyor telefon ama xiaomi ye göre çok pahalı gibi
hm evet baktım cidden iyimiş aslında önerin için tşkhocam xiaominin en iyi telefonu bu s21 klasinda markaya degilde ozellliklerine bakmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?