S4DriverMapper [FACEIT+VGK And Other]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
FaceIT+VGK Ve Diğer Tüm Anti-Cheatlerde Şuanda Sorunsuz Çalışmaktadır.

Mapper UD Durumu?
-
Bilinmiyor(Test Edilmedi)

:calis:
-Windows 10 (20H2,22H2)-(Test Edildi)✅
-Windows 11 ❌ (Çalışmıyor)

Mapper Nedir?
-
Kısaca driverinizi imza gereksinimi olmadan inject eder.

:video:

:indir:

Download Link:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

VirüsTotal:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Vulnerable driver load/unload tracelerini temizliyor mu işlemi yaptıkdan sonra? Faceit bilmem ama EAC bunları kontrol ediyor

Bu arada vanguardda denedin mi? Vgk boot time start olduğu için diğer bütün driverlardan önce start alıyor ve bu driver loadlama işini baya zorlaştırıyordu. Manual mapda durumlar nasıl oluyor driveri yakalıyor mu?

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Vulnerable driver load/unload tracelerini temizliyor mu işlemi yaptıkdan sonra? Faceit bilmem ama EAC bunları kontrol ediyor

Bu arada vanguardda denedin mi? Vgk boot time start olduğu için diğer bütün driverlardan önce start alıyor ve bu driver loadlama işini baya zorlaştırıyordu. Manual mapda durumlar nasıl oluyor driveri yakalıyor mu?
Hayır temizleme işlemi yapmıyor. Çoğunda denedim ama konuda belirttiğim gibi temizlik veya dt durumunu zorlaştırmak için bir çabada göstermedim.

Neden temizleme işlemi yapmadın dersende zaten exploit driver dt olduğunda faceit loadlamana izin vermez. Vermezse zaten temizliğede gerek yoktur

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
yav hocam nerelerdesin dc kapanmış bulamıyorum seni az dc bıraksana 2 sohbet edelim

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Nasıl çalıştığı ile ilgili detaylı bir şekilde açıklama yapmadın. Peki HWID serial numaralarını null ayarlamayı demek mi istiyorsun? Yoksa bypass olayı pek anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...