Uzman Üye
başkan zaten teli ben sıfır aldım iphone 7 ilk çıktıgında 5 6 yıldır kullandım acaba ömrünümü tamamladıarızalı bir iphonu çok zor düzeltirsin keşke arızalı iphone 7 alacağına tornavida değmemiş iphone 6 alsan daha mantıklıydı benim açımdan fiyat olarak kimse net bişe söylüyemez o anki adamın seni kaç para düdüklemek istiyeceğine bağlı tamamen bu durum
iphone lar çok uzun zaman gider iphone 7 sağlam bi telefon ve ses getirmiş bi telefon temiz kullanılırsa çok sıkıntı yapmaz sadece rutin temizlik yapman gerekbaşkan zaten teli ben sıfır aldım iphone 7 ilk çıktıgında 5 6 yıldır kullandım acaba ömrünümü tamamladı
sana katılıyorum bencede öyle yapmalısınDostum bence satıp yenisini almalısın, biliyorum şu ekonomide biraz zor ama sanırım olacak olan bu gibi duruyor.
kanka değiştirdiğin yer iphone 7nin orjinal bataryasını takmamış olabilir muhtemelen bundan dolayı sorun yaşıyosunsa arkadaşlar birşey sorucam iphone 7 plus ekran ve bataryası değişti ? cihazı aldığımda telefon zor şarj olmaya başladı + gezinti yapınca instagram olsun hatta telde konuşunca kendi kendine res atıyor açıp kapanıyor bu neyden olabilir şarj entegresi diye düşünüyorum sizce nedir not aldığım yere göturemıyorum teli memlekette son gün yaptırmıştım 1 gun sonra boyle sıkıntılar yaşadım batarya ve ekran değişimi yapıldı ve ortalama bunun ücreti nedir not : lütfen bilgisi olan yorumlasın .. çünkü yarın bu yorumlarla yola çıkıcam herşey için tşkr kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?