sa arkadaşlar birşey sorucam iphone 7 plus ekran ve bataryası değişti ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sa arkadaşlar birşey sorucam iphone 7 plus ekran ve bataryası değişti ? cihazı aldığımda telefon zor şarj olmaya başladı + gezinti yapınca instagram olsun hatta telde konuşunca kendi kendine res atıyor açıp kapanıyor bu neyden olabilir şarj entegresi diye düşünüyorum sizce nedir not aldığım yere göturemıyorum teli memlekette son gün yaptırmıştım 1 gun sonra boyle sıkıntılar yaşadım batarya ve ekran değişimi yapıldı ve ortalama bunun ücreti nedir not : lütfen bilgisi olan yorumlasın .. çünkü yarın bu yorumlarla yola çıkıcam herşey için tşkr kolay gelsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arızalı bir iphonu çok zor düzeltirsin keşke arızalı iphone 7 alacağına tornavida değmemiş iphone 6 alsan daha mantıklıydı benim açımdan fiyat olarak kimse net bişe söylüyemez o anki adamın seni kaç para düdüklemek istiyeceğine bağlı tamamen bu durum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arızalı bir iphonu çok zor düzeltirsin keşke arızalı iphone 7 alacağına tornavida değmemiş iphone 6 alsan daha mantıklıydı benim açımdan fiyat olarak kimse net bişe söylüyemez o anki adamın seni kaç para düdüklemek istiyeceğine bağlı tamamen bu durum
başkan zaten teli ben sıfır aldım iphone 7 ilk çıktıgında 5 6 yıldır kullandım acaba ömrünümü tamamladı

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam Aynı şey benim başıma geldi. Tanımadık adama telefonu teslim ettim ekran altı parmak izi okuyucu bile düzgün çalışmıyor artık. Ekran takılı kalıyor resetlemek zorunda kalıyorum... Bilinmeyen adama götürmek pişmanlıktır kendin youtubetan değiştir daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
düzeltmeye çalışmak yerine yenisini alabilirsin parçalar pahalı olabiliyor.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bence sadece ekran ve batarya değil gibi . bilinmedik birinden aldıysan anakart bile işlem görmüş olabilir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Apple'ın politikası eski cihazları günceliyip çöp ediyorlar tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum bence satıp yenisini almalısın, biliyorum şu ekonomide biraz zor ama sanırım olacak olan bu gibi duruyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
o telefondan bir ugrasma bence yenisini al

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostlar verdiğiniz tavsiyeler halis mi ya sat yenisini al ne elinde zaten bir cihaz var sorunu çözmek yerine neden daha büyük bir külfet altına girsin ki

Üye
3 HİZMET YILI
knk telefoncu sana ne dedi bilmiyorum ama senin bataryayla ekran 4. 5. dereceden replika ucuza yaptırdıysan öyle sorunlar olabilir ama yapıcağın şey belli güvendiğin bi telefoncuya götür durumunu anlat sana en iyi o yardımcı olur benimde başıma yakın zamanda böyle bi olay geldi ön kamera lensi kırılmıştı 200 tl ye yaptırdım ama ekran artı batarya en az 1000 tl tutar diye duşunuyorum
Post automatically merged:

başkan zaten teli ben sıfır aldım iphone 7 ilk çıktıgında 5 6 yıldır kullandım acaba ömrünümü tamamladı
iphone lar çok uzun zaman gider iphone 7 sağlam bi telefon ve ses getirmiş bi telefon temiz kullanılırsa çok sıkıntı yapmaz sadece rutin temizlik yapman gerek

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk satmalısın tabi ki de ve ses açılıp kapanma sorunun kabloların düzgün bağlanmadığı için kaynaklandığını söyleyebiliriz kablolar sen telefonu sallayınca oynuyor ve ses gidip geliyor olmuş olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
en en en iyisi olarak yeni telefon almaya bak bence..

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sa arkadaşlar birşey sorucam iphone 7 plus ekran ve bataryası değişti ? cihazı aldığımda telefon zor şarj olmaya başladı + gezinti yapınca instagram olsun hatta telde konuşunca kendi kendine res atıyor açıp kapanıyor bu neyden olabilir şarj entegresi diye düşünüyorum sizce nedir not aldığım yere göturemıyorum teli memlekette son gün yaptırmıştım 1 gun sonra boyle sıkıntılar yaşadım batarya ve ekran değişimi yapıldı ve ortalama bunun ücreti nedir not : lütfen bilgisi olan yorumlasın .. çünkü yarın bu yorumlarla yola çıkıcam herşey için tşkr kolay gelsin
kanka değiştirdiğin yer iphone 7nin orjinal bataryasını takmamış olabilir muhtemelen bundan dolayı sorun yaşıyosun

Üye
3 HİZMET YILI
bataryada sıkıntı olduğunda yaptırmaya gittiğinde pek bir şey olmuyor maksimum 1-2 dayanıyor sonra yine aynı en iyisi yenisini almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...