sa arkadaşlar birşey sorucam iphone 7 plus ekran ve bataryası değişti ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Third party repair tarafından değiştirdiysen öncelikle geçmiş olsun. " Orjinale yakın " demek orjinal olduğu anlamına gelmez. Ayarlar > Genel > Hakkında kısmına girdiğinde " tanımlanamayan parça " yazısı ile karşı karşıya gelirsin zaten. Eğer ki kendi servisinden değiştirdiysen ve sorun devam ediyorsa. Tekrar aynı servise rezervasyon alıp götürmen lazım şayet apple servisi ise.
How to Solve;
- 15.6.1 update
- Third party app re-install
- Batarya pil sağlığını kontrol et
- Şarjda iken cihazı kullanma ekstra ısınma yapar ısı ünitelerini devreye sokar dar boğaz yaşar app shutdown olur
- Yinede sorun devam ederse yedeklemeni alıp, bul özelliğini kapatıp, apple kimliği ve şifreni not aldıktan sonra cihazı sıfırla.
- Cihazı ilk başta yedek üzerinden kurmadan aç kontrol et.
- Ardından tekrar sıfırla yedek üzerinden kur.
- Eğer ki yedekleme üzerinden tekrar kurduğunda sorun devam ediyorsa yedeklemende yazılımsal sorun var.
- Tekrar sıfırla yedek olmadan kur verilerini iClouddan çekersin yedekten çekmezsin
Rast gele

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
parça almak yerine yeni bir telefon alabilirsin iphone 7 biraz eskidi

CİNO
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bro toprak toprağı olmuş yani tam bağlantıları yapamamış en iyisi cihazı güvene bileceğin birine göster görmeden bir yorum yapak zor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
sa arkadaşlar birşey sorucam iphone 7 plus ekran ve bataryası değişti ? cihazı aldığımda telefon zor şarj olmaya başladı + gezinti yapınca instagram olsun hatta telde konuşunca kendi kendine res atıyor açıp kapanıyor bu neyden olabilir şarj entegresi diye düşünüyorum sizce nedir not aldığım yere göturemıyorum teli memlekette son gün yaptırmıştım 1 gun sonra boyle sıkıntılar yaşadım batarya ve ekran değişimi yapıldı ve ortalama bunun ücreti nedir not : lütfen bilgisi olan yorumlasın .. çünkü yarın bu yorumlarla yola çıkıcam herşey için tşkr kolay gelsin
It can be repaired.

Üye
3 HİZMET YILI
sa arkadaşlar birşey sorucam iphone 7 plus ekran ve bataryası değişti ? cihazı aldığımda telefon zor şarj olmaya başladı + gezinti yapınca instagram olsun hatta telde konuşunca kendi kendine res atıyor açıp kapanıyor bu neyden olabilir şarj entegresi diye düşünüyorum sizce nedir not aldığım yere göturemıyorum teli memlekette son gün yaptırmıştım 1 gun sonra boyle sıkıntılar yaşadım batarya ve ekran değişimi yapıldı ve ortalama bunun ücreti nedir not : lütfen bilgisi olan yorumlasın .. çünkü yarın bu yorumlarla yola çıkıcam herşey için tşkr kolay gelsin
Pocket City 2 oyununu telefonunda kendine bulmak isteyenler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
sitesine ücretsiz ve güvenli bir şekilde başvurabilirler.
Bu tür sorunların çözümü için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Sert bir sıfırlama (hard reset) yapın: Telefonunuzun güç ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılı tutarak yeniden başlamasını sağlayın. Bu işlem, geçici yazılımsal sorunları çözebilir.

Fabrika ayarlarına sıfırlama: Ayarlar -> Genel -> Sıfırla -> Tüm İçeriği ve Ayarları Sil seçeneklerini izleyerek telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Ancak, bu işlem tüm verilerinizi sileceğinden önce yedeklemenizi yapmanız önemlidir.

Uygulamaları güncelleyin: Sorunlu uygulamaların en son sürümlerini yükleyerek sorunları giderebilirsiniz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...