nasıl yapabilirimHız 2.50 ye sabit gözüküyor biosdan değiştirebilirsin
Anakartını bilmediğim için kesin bir şey söyliyemem lakin biosa girdikten sonra işlemciyle ilgili olan kısmı auto yaparsan düzelicektir veya bios pilini çıkartıp takarsanda düzelebilir Bunlardan önce güç planını yüksek performansa al belki düzelebilirnasıl yapabilirim
Arama - Gelişmiş başlatma seçeneklerini değiştir - Gelişmiş başlangıçnasıl yapabilirim
overlock yapmadan oyunlarda 3.10 alıyordum ama zaten şimdi maksimum 2.48 uzun zamandır termal macun gibi şeyleri yapmadım ısıdan dolayı 2.48 sabitliyor olabilir miEkli dosyayı görüntüle 67908
İşlemcin zaten 2.50 ghz temel hızda çalışıyor yük altında 3.1 ghz olabilir yük altına sokmayı dene hala 2.5 ise overclock yapabilirsin
overlock yapmadan oyunlarda 3.10 alıyordum ama zaten şimdi maksimum 2.48 uzun zamandır termal macun gibi şeyleri yapmadım ısıdan dolayı 2.48 sabitliyor olabilir mi
Post automatically merged:
bir uygulama yüklediğimde pc de mining yazılımı bulmuştum virüs programıyla kaldırdım ama o bazı ayarları da bozmuş olabilir mi ki pc sıfırlamalı mıyım
Mining yazılımı bulduysan tereddüt etmeden sıfırlaman lazımdı 2 3 günlük mining 30 günlük oyun oynamana bedeloverlock yapmadan oyunlarda 3.10 alıyordum ama zaten şimdi maksimum 2.48 uzun zamandır termal macun gibi şeyleri yapmadım ısıdan dolayı 2.48 sabitliyor olabilir mi
bir uygulama yüklediğimde pc de mining yazılımı bulmuştum virüs programıyla kaldırdım ama o bazı ayarları da bozmuş olabilir mi ki pc sıfırlamalı mıyım
Laptoplarda OC sıkıntılı oluyor hocamEkli dosyayı görüntüle 67910
Şurayı bir kontrol et hocam tasarruf moduna falan çekilmişse değiştir. Sorun o değilse sana bir program öneririm GHz'yi ayarlaman için.
Evet evet sonradan fark ettim arkadaşın laptopu olduğunu. Bana güç planıyla ilgili bir şey gibi geldi. En olmadı Quick-CPU kullanarak artırır.Mining yazılımı bulduysan tereddüt etmeden sıfırlaman lazımdı 2 3 günlük mining 30 günlük oyun oynamana bedel
büyük ihtimal güç planını değiştirdin
Laptoplarda OC sıkıntılı oluyor hocam
Pc yi ayarlardan sıfırlaman bir şey değiştirmez format atman lazımgüç planım yüksek performansta duruyor ben en iyisi önce bi sıfırlayayım düzelmezse programla fln deniyim. mining yazılımı görünce direkt malwarebytes ile kaldırmıştım tamamen düzelir diye düşünerek
Nihai performansın yanındaki "Set as Active" yazısına tıkla, aşağıdan Apply bas. Advanced CPU Settings kısmını da açıp atabilirsen iyi olur oradan da birkaç ayar vardı sanırım.Ekli dosyayı görüntüle 67912buda quick cpu ekranım
Olmaz C yi silmen yeterlikanka oradan turbo boostu açarak sorunu çözdüm teşekkür ediyorum ama yine de bi format atmak istiyorum bu yüzden emin olmak için şey sorucam d de resimlerim var bu yüzden sadece c yi biçimlendirip format atarsam d ye herhangi bir şey olmaz dimi
Öyle de olabilir veya W10 ayarlarındaki sıfırlama kısmından sadece C diski temizlenecek şekilde format atabilirsin. D diskine hiçbir şey olmaz.kanka oradan turbo boostu açarak sorunu çözdüm teşekkür ediyorum ama yine de bi format atmak istiyorum bu yüzden emin olmak için şey sorucam d de resimlerim var bu yüzden sadece c yi biçimlendirip format atarsam d ye herhangi bir şey olmaz dimi