Sabotaj hilesi var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler, hayırlı forumlar. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın forumlarla pek aram yok açıkçası, Sabotajın hilesi yok mu daha ya merak ettim.

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum EasyAntiCheat hile korumalı oyunlar'a pek hile yapılmamaya başlandı zaten easyanticheat kullanan oyunların ismi çoğu forumda söylenmesi yasak ve pek rehavet görülmüyor red vs blue team tarzı oyunlarda

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Forumda mevcut değil dışarıdan hile ismi vermekte yasak. Kendin araştırıp belki bulabilirsin olacağını sanmıyorum ama.

Üye
5 HİZMET YILI
Kankacım hilesi var hatta bende var direkt olarak, site ismi atamam mh'ye ayıp aynı zamanda yasaktır diye düşünüyorum. Bana geri bildirim olarak dc ismini atar mısın?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dostum EasyAntiCheat hile korumalı oyunlar'a pek hile yapılmamaya başlandı zaten easyanticheat kullanan oyunların ismi çoğu forumda söylenmesi yasak ve pek rehavet görülmüyor red vs blue team tarzı oyunlarda
Teşekkür ederim, hayırlı forumlar.
Forumda mevcut değil dışarıdan hile ismi vermekte yasak. Kendin araştırıp belki bulabilirsin olacağını sanmıyorum ama.
Teşekkür ederim, hayırlı forumlar.
Kankacım hilesi var hatta bende var direkt olarak, site ismi atamam mh'ye ayıp aynı zamanda yasaktır diye düşünüyorum. Bana geri bildirim olarak dc ismini atar mısın?
PM olarak attım dostum, hayırlı forumlar.

İnsanların senin sesiyle dalga geçmesini umursama
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
EAC Korumalı şeylere hile yapılmama mı başladı dedin sen :D güldürdün teşekkür ederim öncelikle ardından konumuzu gelirsek EAC olan oyunlarda öyle bir hile yapıyorlar ki ama senin haberin yok bunlardan çünkü bu hileler genel anlamda public olarak paylaşılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hilesi var görünüyor da güvenip indirilmez ki . Benim güvendiğim tek site burası bu konu da . Emeklerine sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...