Ne gibi bir etkisi olur? Uzaması hakkında ne yapabilirim dediğim gibi sadece kabarıyor uzamak yerine ya da çok fazla uzatmayıp çabuk pes ettiğim için öyle görüyor olabilirimsaçı argan yağı kullanın
Im not bald broare you serious, try minoxidil 15%
Link bıraktım çok da uzun istemiyorum farklı bir tarz yaratmak istedim kendimde. Keşke benimki de seninki gibi yumuşak olsaydıUzun saç yorucudur yinede bu işi kozmetik ürünlerinden anlayan bir kıza sor derim. Kişinin anatomik yapısına ve saç genine görede değişir.Mesela benimkide ince telli ve yumuşaktır. Ara ara kremli şampuanlar ve Milk Shake saç köpüğü kullanıyorum. (Sertleştirmeden güzel kokulu şekil versin diye) Sanada öneririm. Farklı türleri var elektriklenen saçlar vs. Araştır ama en önemlisi bir kıza sor.
Yumuşama açısından mıDuru beyaz sabunla yıka çok etkisi var ben kullandığımdam saçım gayet iyi durumda
Kanka link bıraktım bakabilirsin. Çok da uzun değil zaten uzun saçı erkeğe yakıştıran biri değilim. Ama hep kısa hep kısa sıkıldım farklı birşeyler istediğimden biraz olsun uzatmak istiyorum. Ama saçlarım çok yumuşak değil tek sorun bu sanırım.Kendimi bildim bileli saç uzatan biriyim Yinede senin fikrin sen bilirsin ama uzatma zamanında bana çok dediler bu nasıl saç önüne geliyor felan filan ben pek takmasamda gerçekten sen istediğin kendinde güzel görüyorsun dışardan bakıldığında heleki bakımsız bir saçsa dışardan çok iğrenç bir görüntü olabiliyor iyi düşün derim
Evet hem yumuşama hem de saçtaki yağı söker atarLink bıraktım çok da uzun istemiyorum farklı bir tarz yaratmak istedim kendimde. Keşke benimki de seninki gibi yumuşak olsaydıUmarım yumuşatmanın bi yolunu bulurum. Teşekkürler önerin için
Yumuşama açısından mı
saç kremi güzel ama doğru uygulaması lazım aksi taktirde saç kuruluğuna neden oluyorreis tam adamını buldun 6 aydır saçımı uzatıyorum.şimdi şampuan ne kullanıyorsan sık sık değiştirmemeye özen göster çünkü farklı kullanırsa saç derini veya saç diplerini yıpratabilirsin. bir diğer konuda düzleştirici benim saçlarım kıvırcık yani belli oluyor kıvırcık olduğu ve ben eskiden fön çekerdim şimdi bıraktım çünkü saç diplerini kurutuyor sana da düzleştiriciyi önermem bırak doğal haliyle kalsın. ama saç kremi almanı öneririm yumuşak saç teline ve derisine sahip olursun
Şampuan elidorun pembe bir şampuanı var onu kullanıyorum bugün bitti hattareis tam adamını buldun 6 aydır saçımı uzatıyorum.şimdi şampuan ne kullanıyorsan sık sık değiştirmemeye özen göster çünkü farklı kullanırsa saç derini veya saç diplerini yıpratabilirsin. bir diğer konuda düzleştirici benim saçlarım kıvırcık yani belli oluyor kıvırcık olduğu ve ben eskiden fön çekerdim şimdi bıraktım çünkü saç diplerini kurutuyor sana da düzleştiriciyi önermem bırak doğal haliyle kalsın. ama saç kremi almanı öneririm yumuşak saç teline ve derisine sahip olursun
Saç diplerine sürmeden saçlarıma uyguluyorum kremi ama pek de faydası olduğunu söyleyemem.kanka uzun saçın bakımıda zordur iyi durulaman lazım aksi takdirde kepek yuvası oluyor eğerki saç alnına kapıyorsa yoğun sivilce ve siyah noktada çıkabilir saç bakımlarını aksatma sıcak su kullanmamaya çalış
Post automatically merged:
saç kremi güzel ama doğru uygulaması lazım aksi taktirde saç kuruluğuna neden oluyor
İşte saçımın uzayınca nasıl bir alacağını bilmiyorum veya yumuşayacak mı bilmiyorum o yüzden biraz tereddüt ediyorum açıkcası.Saç düzleştiriciden falan uzak dur kesinlikle. Kıytırık A101 markalarını kullanma Blendax gibi. Düzenli duş alıyorsan zaten uzamaya başlar. Sertleşmesi şampuandan olur genelde veya uzun süre yıkanmayınca. Saç bakım kremleriyle beraber kullanmaya özen göster ve ASLA ŞAMPUANLARINI (iç çamaşırı değiştirir gibi) günden güne değiştirme. Pes etmemek lazım umarım sorumluluk sahibisindir yoksa 2 gün sonra bu iş biter buraya yazıyorum.
Keratin içerikli saç bakım kremi kullanıyorum. Ama dediğim gibi pek bi faydası yok bana yumuşatmıyor. Çok teşekkür ederim aynen öyleAgam keratin uygulamasıyla saçlar hem düzleşiyor hem de yumuşıyor . Bu yöntemi bi araştır derim ki saça zararı da yok . Keratin bir protein çeşidi saça faydalı. Ve sık sık şampuan değiştirme hem saç kepeklenmesine hem de dökülmeye sebep olur saçın yıpranır . İnşallah hayalindeki gibi bir saça kavuşursun . Saç da çok önemli yav
Teşekkürler bakacağım.Argan yağı ve zeytin özü fazla olan şampuanları seçmeye özen gösterebilirsin çok etkisi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?