Saç Uzatmak&Yumuşatmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sorabilecek bir yer bulamadım ve sizden yardım istiyorum :mum:
Saçlarım klasik olarak her erkekte bulunan dalgalı/dağınık ve çok değil ama biraz sert ince telli değil yani
Saçlarımı uzatmaya karar vermiştim fakat uzadıkça kafam daha büyük gözüküyor ve saçlarım koyuna benziyor maalesef.
Nasıl uzatabilir ve yumuşatabilirim saçlarımı ? Saç düzleştirici kullansam yumuşatır mı yardımınızı bekliyorum.
bkz (istediğim saç şekli):
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Duru beyaz sabunla yıka çok etkisi var ben kullandığımdam saçım gayet iyi durumda

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Uzun saç yorucudur yinede bu işi kozmetik ürünlerinden anlayan bir kıza sor derim. Kişinin anatomik yapısına ve saç genine görede değişir.Mesela benimkide ince telli ve yumuşaktır. Ara ara kremli şampuanlar ve Milk Shake saç köpüğü kullanıyorum. (Sertleştirmeden güzel kokulu şekil versin diye) Sanada öneririm. Farklı türleri var elektriklenen saçlar vs. Araştır ama en önemlisi bir kıza sor.

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Uzun saç yorucudur yinede bu işi kozmetik ürünlerinden anlayan bir kıza sor derim. Kişinin anatomik yapısına ve saç genine görede değişir.Mesela benimkide ince telli ve yumuşaktır. Ara ara kremli şampuanlar ve Milk Shake saç köpüğü kullanıyorum. (Sertleştirmeden güzel kokulu şekil versin diye) Sanada öneririm. Farklı türleri var elektriklenen saçlar vs. Araştır ama en önemlisi bir kıza sor.
Link bıraktım çok da uzun istemiyorum farklı bir tarz yaratmak istedim kendimde. Keşke benimki de seninki gibi yumuşak olsaydı :) Umarım yumuşatmanın bi yolunu bulurum. Teşekkürler önerin için
Duru beyaz sabunla yıka çok etkisi var ben kullandığımdam saçım gayet iyi durumda
Yumuşama açısından mı :thonkie:

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kendimi bildim bileli saç uzatan biriyim Yinede senin fikrin sen bilirsin ama uzatma zamanında bana çok dediler bu nasıl saç önüne geliyor felan filan ben pek takmasamda gerçekten sen istediğin kendinde güzel görüyorsun dışardan bakıldığında heleki bakımsız bir saçsa dışardan çok iğrenç bir görüntü olabiliyor iyi düşün derim

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kendimi bildim bileli saç uzatan biriyim Yinede senin fikrin sen bilirsin ama uzatma zamanında bana çok dediler bu nasıl saç önüne geliyor felan filan ben pek takmasamda gerçekten sen istediğin kendinde güzel görüyorsun dışardan bakıldığında heleki bakımsız bir saçsa dışardan çok iğrenç bir görüntü olabiliyor iyi düşün derim
Kanka link bıraktım bakabilirsin. Çok da uzun değil zaten uzun saçı erkeğe yakıştıran biri değilim. Ama hep kısa hep kısa sıkıldım farklı birşeyler istediğimden biraz olsun uzatmak istiyorum. Ama saçlarım çok yumuşak değil tek sorun bu sanırım.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Link bıraktım çok da uzun istemiyorum farklı bir tarz yaratmak istedim kendimde. Keşke benimki de seninki gibi yumuşak olsaydı :) Umarım yumuşatmanın bi yolunu bulurum. Teşekkürler önerin için

Yumuşama açısından mı :thonkie:
Evet hem yumuşama hem de saçtaki yağı söker atar

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
reis tam adamını buldun 6 aydır saçımı uzatıyorum.şimdi şampuan ne kullanıyorsan sık sık değiştirmemeye özen göster çünkü farklı kullanırsa saç derini veya saç diplerini yıpratabilirsin. bir diğer konuda düzleştirici benim saçlarım kıvırcık yani belli oluyor kıvırcık olduğu ve ben eskiden fön çekerdim şimdi bıraktım çünkü saç diplerini kurutuyor sana da düzleştiriciyi önermem bırak doğal haliyle kalsın. ama saç kremi almanı öneririm yumuşak saç teline ve derisine sahip olursun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
formaldehit içermeyen bir düzleştirme yapabilir ve saçın kesilmesi için doğru zamanda kenarları tıraş etmeyi bırakabilirsiniz.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kanka uzun saçın bakımıda zordur iyi durulaman lazım aksi takdirde kepek yuvası oluyor eğerki saç alnına kapıyorsa yoğun sivilce ve siyah noktada çıkabilir saç bakımlarını aksatma sıcak su kullanmamaya çalış
Post automatically merged:

reis tam adamını buldun 6 aydır saçımı uzatıyorum.şimdi şampuan ne kullanıyorsan sık sık değiştirmemeye özen göster çünkü farklı kullanırsa saç derini veya saç diplerini yıpratabilirsin. bir diğer konuda düzleştirici benim saçlarım kıvırcık yani belli oluyor kıvırcık olduğu ve ben eskiden fön çekerdim şimdi bıraktım çünkü saç diplerini kurutuyor sana da düzleştiriciyi önermem bırak doğal haliyle kalsın. ama saç kremi almanı öneririm yumuşak saç teline ve derisine sahip olursun
saç kremi güzel ama doğru uygulaması lazım aksi taktirde saç kuruluğuna neden oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Saç düzleştiriciden falan uzak dur kesinlikle. Kıytırık A101 markalarını kullanma Blendax gibi. Düzenli duş alıyorsan zaten uzamaya başlar. Sertleşmesi şampuandan olur genelde veya uzun süre yıkanmayınca. Saç bakım kremleriyle beraber kullanmaya özen göster ve ASLA ŞAMPUANLARINI (iç çamaşırı değiştirir gibi) günden güne değiştirme. Pes etmemek lazım umarım sorumluluk sahibisindir yoksa 2 gün sonra bu iş biter buraya yazıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ütülememenizi tavsiye ederim, saçınıza zarar verebilir, kalıcı yırtılmaları daha iyi yaparsınız.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Agam keratin uygulamasıyla saçlar hem düzleşiyor hem de yumuşıyor . Bu yöntemi bi araştır derim ki saça zararı da yok . Keratin bir protein çeşidi saça faydalı. Ve sık sık şampuan değiştirme hem saç kepeklenmesine hem de dökülmeye sebep olur saçın yıpranır . İnşallah hayalindeki gibi bir saça kavuşursun . Saç da çok önemli yav :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
güzel bi şaç kremi ve iyi bir şampuan ile gayet de iyi bakarsın kankam

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Argan yağı ve zeytin özü fazla olan şampuanları seçmeye özen gösterebilirsin çok etkisi oluyor.

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şampuan elidorun pembe bir şampuanı var onu kullanıyorum bugün bitti hatta :D Saç kremi yine elidorun keratin bakımı olması lazım onu kullanıyorum duştan çıkınca yumuşuyor yarım saate kalmadan sertleşiyor yine.
kanka uzun saçın bakımıda zordur iyi durulaman lazım aksi takdirde kepek yuvası oluyor eğerki saç alnına kapıyorsa yoğun sivilce ve siyah noktada çıkabilir saç bakımlarını aksatma sıcak su kullanmamaya çalış
Post automatically merged:

saç kremi güzel ama doğru uygulaması lazım aksi taktirde saç kuruluğuna neden oluyor
Saç diplerine sürmeden saçlarıma uyguluyorum kremi ama pek de faydası olduğunu söyleyemem.
Saç düzleştiriciden falan uzak dur kesinlikle. Kıytırık A101 markalarını kullanma Blendax gibi. Düzenli duş alıyorsan zaten uzamaya başlar. Sertleşmesi şampuandan olur genelde veya uzun süre yıkanmayınca. Saç bakım kremleriyle beraber kullanmaya özen göster ve ASLA ŞAMPUANLARINI (iç çamaşırı değiştirir gibi) günden güne değiştirme. Pes etmemek lazım umarım sorumluluk sahibisindir yoksa 2 gün sonra bu iş biter buraya yazıyorum.
İşte saçımın uzayınca nasıl bir alacağını bilmiyorum veya yumuşayacak mı bilmiyorum o yüzden biraz tereddüt ediyorum açıkcası.
Agam keratin uygulamasıyla saçlar hem düzleşiyor hem de yumuşıyor . Bu yöntemi bi araştır derim ki saça zararı da yok . Keratin bir protein çeşidi saça faydalı. Ve sık sık şampuan değiştirme hem saç kepeklenmesine hem de dökülmeye sebep olur saçın yıpranır . İnşallah hayalindeki gibi bir saça kavuşursun . Saç da çok önemli yav :)
Keratin içerikli saç bakım kremi kullanıyorum. Ama dediğim gibi pek bi faydası yok bana yumuşatmıyor. Çok teşekkür ederim aynen öyle :)
Argan yağı ve zeytin özü fazla olan şampuanları seçmeye özen gösterebilirsin çok etkisi oluyor.
Teşekkürler bakacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ailemin istediğinizi elde etmek için kullandığı bir hile aloe ile çok fazla saç nemlendirmek için kullanılan bir hile, böylece saçınızı biraz daha, güçlü ve parlak büyüyecek, ayrıca doğal kremler ile büyüme tamamlayabilir, onlar çok agresif olabilir çünkü uzun saç vaat bu şampuanlar kullanmayın, eğer gümüş aloe doğrudan çok daha iyi bulabilirsiniz doğal şeyler kullanmak için sabırsızlanıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...