Saçım da kepek ve yağlanma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Saçlarım 2 günde hemen yağlanıyor ve kepekleniyor kepekler böyle dökülüyor. Deri hastalığım yada egzamam yok sadece yağlı bir vücudum var oda kepek yapıyor sanırsam bu şampuanı almayı düşünüyorum daha iyi önerisi olan veya kullanıpta ciddi derece de gözle görülür yapı ve kepeği azaltan veya bitiren bildiğiniz şampuan vs var mı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle çok sıcak suyla duş aldığın içindir.

broski
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
ketoral kepek şampuanı al eczaneden kesilir ama kafa derine uygun bi şampuan kullanmıyorsan aynı sorun devam eder.

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Eğer saçların kıvırcık veya dalgalıysa Urban'ın saç kremini tavsiye edebilirim. Saç bakımını yeterli yapmadığından kaynaklanıyor olabilir. Eğer düz ise farklı krem ve yağlardan faydalanabilirsin. Trendyoldan almak yerine gratise gidip görevlilere sorarak en uygun bakım ürününü bulman daha sağlıklı olacaktır.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ronaldo'nunkini denedin mi ? Kullananlar memnundu.
Ayrıca eskilerin bir lafı var yağlı saç kolay dökülmez diye, iyi tarafından düşün ;)
44.jpg

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
belli bir üsre duş alma aralığını düşür haftada 1 veya iki haftada 1 e düşür, illa almak istiyorum diyosan sadece vücudunu yıka ve saçlarını haftada bir yıkayacağın zaman ılık veya soğuk su kullan onun haricinde çok fazla şampuan değiştirme. ( internetten doğal alkolsüz şampuanlara göz atmanı öneririm fiyatları biraz yüksek ama işe yarar oluyo genelde hepsi )

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
sicak suyla dus almak veya cok sik dus almaktan dolayi olabilir, 1-2 hafta haftada 2 kere sacini yikarsan normale doner sanki

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dostum benim saçımda yağlanıyordu ayrıca aşırı dökülüyordu ersağ bio şampuan önerdi agam trendyoldan aldım 250 tl civarıydı 1000 mlsi şuan saç dökülmem minimuma indi yağlanma konusunda da iyi gelecek bi şampuandır saçına bakım yapıyor kokusu da ağır değil hoş öneririm bakabilirsin trendyolda birsürü satıcısı var ve eklemeyi unutmadan arkadaşların dediği gibi sıcak su kullanma saça zarar veriyo ılık su ideal

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aynı sorunu yaşıyorum usta , önceden saçlarım uzun olduğundan dolayı pek fark etmiyordum fakat kestirdikten sonra 2 3 güne kepek ve yağlanmada artış gözle gözüküyordu . Sorunumu bir türlü çözemedim senin de bahsettiğin gibi yağ sorunum var benim de .

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bak dostum hiç bir şampuan saçları tam temizlemez,yağli saçin varsa şampuanın içinde de yağlar bulunur saçını durlasanda saçinda yine biraz kayganlık hissedersin
çok yağlı saçın kepek için cler man şampuan kullan ,yağlanma için gliserinli sabunlar var saçı fazla kurutmayan ben sampuan+bakım sabunu ile kafayi yıkıyorum max 3 güne kadar kafa tertemiz tabi jole,saç spreyi kullanmayacasın keratin kuru saç şampuanları var 2 günde bir bunlardan kullan
Kafa derin hava alacak her zaman

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aynı şeyi yaşıyorum sadece head&shoulders 72 saat kepek karşıtı şampuan iyi geliyor kendine göre seçmen lazım kişiden kişiye değişiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Cildin yağlı ona birşey yapamazsın ama kepek için saçlarını her zaman kup kuru tut.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
DERCOS Şampuanlarından kullanabilirsin kepeği yok ediyor

Üye
3 HİZMET YILI
Kanka o bende de öyle eğer sıcak duş alıyorsan yapabiliyor bir de suyun kirecide beni etkiliyor mesela iş için konyaya gittiğim sıralarda ne zaman duş alsam kafam kepek doluyor ama izmitte hiç olmuyor bu. Bir de şampuan olarak buna geçtim cok az kullanıyorsun bundan biraz kokusu da hoş değil ama benim yağlanma sorunumu da çözdü

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum. sebamed diye bir şampuan var
bu dökülme karşıtı ama çeşitleri de var. felaket derecede saç dökülmem ve kepek sorunu vardı. düzenli bu şampuanı kullanmaya başladım ve iki dertten de kurtuldum valla saçlarım kendine geldi. sana da öneririm

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eczaneden saç kremleri alın ve sabahları saçınızı soğuk suyla 1 kez yıkayın. Hala sorun devam ediyorsa yatarkende işlerleri tekrarlayın. Sonuç alacağınızı garanti edemem. Bu forumdada böyle bir uzmanlığa sahip birisinin çıkacağını sanmıyorum, basit bir tavsiye sadece.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Adam akıllı güzel bir şampuan suyuda çok sıcak değil ılıkta kullan bir süre

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Saçın yağlanması sıkça saçını yıkamaktan kaynaklı olan bir şeydir eğer sıkça saçınızı yıkıyorsanız önermem saç için çok araştırma yapan kişilerdenim.
bak bu şampuanı al beni dinle pişman olmayacaksın kepekten de kurtulmuş olacaksın
+ çok sıcak suyla saçını yıkama soğuk suyla veya ılk suyla yıka eğer geçmediyse vitamin hapı al ama içinde çinko olsun
+ bol su iç yemeyi biraz azalt

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende de vardı head and shoulders tek yıkamada hallediyor o işi dostum dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...