Saçlarım aşırı yıprandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar saçlarım aşırı yıprandı keratin düzleştirici yaptığım için banyoda çok dökülüyor bazen az dökülüyor gün içinde kopmalar oluyor sizce acilen yıpranmış saçlar için şampuan almalı mıyım yoksa yıpranmış saçların dökülmesini mi bekleyeyim yeni saçlar çıkana kadar bilgisi olan gelebilir mi 1500 tl lik şampuan ve krem var onu almayı düşünüyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum saçların çok yıpranmış ve yanik gibi görunuyorsa saçlarını kısa biçimde,eşit şekilde sakal kestirir gibi kestir sonra %100 keratin olan şampuanla kafanı duşta yıka saçlarını her zaman temiz tutarak 1 ay boyunca her duşa girdiğinde keratin uygula saçlarına faydasinı görürsün 👍
Fakat alacağın keratin ,şampuan bazlı değilde krem bazlı olursa daha iyi olur orjonal %100 keratin olmalı şuan da en kaliteli keratinler 300-400 ₺ civarı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
şampuan kullanma kanka veya mentolsüz şampuanlar oluyo deneyebilirsin

Üye
2 HİZMET YILI
Dostum saçların çok yıpranmış ve yanik gibi görunuyorsa saçlarını kısa biçimde,eşit şekilde sakal kestirir gibi kestir sonra %100 keratin olan şampuanla kafanı duşta yıka saçlarını her zaman temiz tutarak 1 ay boyunca her duşa girdiğinde keratin uygula saçlarına faydasinı görürsün 👍
Fakat alacağın keratin ,şampuan bazlı değilde krem bazlı olursa daha iyi olur orjonal %100 keratin olmalı şuan da en kaliteli keratinler 300-400 ₺ civarı
bu bilgi ilerde çok iyime yarayacak büyük ihtimal kral teşekkür ederim şimdiden

za warudooo
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka saçınıza kimyasal hiç sürmeyin benim saçlar fena kıvırcık şekil falan asla almaz hiç uğraşmam kimyasalla falan doğal yağlar falan kullanın bunlar saça zararlı şampuanı bile doğal kullanmak gerek ayrıca stres yapma

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
önerin varmı şampuan maske krem fark etmez

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aynı sorunu bende yaşadım cildiye doktoruna randevu aldım, bana her gece kullanmam gereken bir sprey verdi yatmadan sıkıp yatıyorum birde küçük ampuller verdi onlarıda haftada 2 defa kullanıyorum. Bir kullanımda 3 ampul kırıyorum (farklı ampuller) bir kaseye saçıma sürüp yarım saat kadar bekletiyorum 2 ayda çok değişim oldu. Sprey biraz pahalı sigorta karşılamıyor fakat ampuller ucuza geliyor

Üye
2 HİZMET YILI
şampuan kesinlikle kullanma %100 kreatinli ürünlerden kullanmaya calıs 500-600 tl arası piyasası

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
öncelikle kendi başına bir şey yapmadan belirli testler yaptırmanı öneririm ücretsiz yapan yerler bile var daha sonra vitamin testi , kan testi vs yaptırmanı öneririm çünkü saç dökülmesinin maalesef 1 den fazla sebebi olabilir genetik yatkınlık bile bu durumlara dahil o yüzden doktorun sana senin hakkında daha detaylı bilgi verebilir sen gidip atıyorum D vitamini eksikliğinden müzdairp olabiliyorsun gidip krem şampuan sürersin ama D vitaminini onlardan alamazsın (atmasyon örnek)

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Tuzsuz şampuan kullanmanı öneririm. Bana da ilk tavsiye ettiklerinde "bi ..git ya" şeklinde tepkilerim olmuştu. Ama bayağı farkediyor.

jesh3616
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
alpecin cafeinli alabilirsin kendim de kullanıyorum aşırı iyi bir şampuan 1ay düzenli olarak kullanırsan saç dökülmen kesin olarak duracaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mentollü şampuan kullanma demişler aynı sorun bendede vardı ben mentollü şampuanda buldum dermanı her saç derisi bir değil arkadaşlar

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ne İdiği Belirsiz Kimsayal olan Şampuan kullanacağına En mantıklısı doğal ürün kullanmak.​

Bıttım Sabunu​

2.png

• Bıttım sabunu vücuttaki egzama, mantar, sedef hastalığı, sivilce, yara ve tahrişlere karşı etkilidir
  • Bıttım sabunu peeling etkisi gösterdiğinden gözeneklerin açılmasını sağlar.
  • Antiseptik özelliği ile mikrop öldürücüdür
  • Düzenli kullanımda
    Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    önlemeye yardımcı olabilir
  • Cilt lekelerinin giderilmesini sağlayabilir
  • Kepek oluşumunu engeller
  • Bıttım sabunu cildi nemlendirir ve yumuşatır
  • Antioksidan özellikleri nedeniyle cilt yaşlanmasını yavaşlatmaya yardımcı olur ve cildin genç kalmasına katkı verir.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
saçı sıfıra vurve head and shoulders mor alkanka bende işe yarıyan bu yok keratin falan hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...