Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
bu bilgi ilerde çok iyime yarayacak büyük ihtimal kral teşekkür ederim şimdidenDostum saçların çok yıpranmış ve yanik gibi görunuyorsa saçlarını kısa biçimde,eşit şekilde sakal kestirir gibi kestir sonra %100 keratin olan şampuanla kafanı duşta yıka saçlarını her zaman temiz tutarak 1 ay boyunca her duşa girdiğinde keratin uygula saçlarına faydasinı görürsün
Fakat alacağın keratin ,şampuan bazlı değilde krem bazlı olursa daha iyi olur orjonal %100 keratin olmalı şuan da en kaliteli keratinler 300-400 ₺ civarı
önerin varmı şampuan maske krem fark etmezDostum saçların çok yıpranmış ve yanik gibi görunuyorsa saçlarını kısa biçimde,eşit şekilde sakal kestirir gibi kestir sonra %100 keratin olan şampuanla kafanı duşta yıka saçlarını her zaman temiz tutarak 1 ay boyunca her duşa girdiğinde keratin uygula saçlarına faydasinı görürsün
Fakat alacağın keratin ,şampuan bazlı değilde krem bazlı olursa daha iyi olur orjonal %100 keratin olmalı şuan da en kaliteli keratinler 300-400 ₺ civarı
- Bıttım sabunu vücuttaki egzama, mantar, sedef hastalığı, sivilce, yara ve tahrişlere karşı etkilidir
- Bıttım sabunu peeling etkisi gösterdiğinden gözeneklerin açılmasını sağlar.
- Antiseptik özelliği ile mikrop öldürücüdür
- Düzenli kullanımda
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapönlemeye yardımcı olabilir- Cilt lekelerinin giderilmesini sağlayabilir
- Kepek oluşumunu engeller
- Bıttım sabunu cildi nemlendirir ve yumuşatır
- Antioksidan özellikleri nedeniyle cilt yaşlanmasını yavaşlatmaya yardımcı olur ve cildin genç kalmasına katkı verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?