Seçkin Üye
Arkadaşlar bu ayarlaması olmayan kafaya göre şekil alan kulaklıktan kullanıyorum saçıma çok fena iz yaptı duş alsam bile geçmiyo artık o derece saça iz yapmasını nasıl engelleyebilirim yardım edecek var mı?
o olay yok knk işte :/ kafamın östünde esneyen sünger var sadeceSıkı kullanıyorsun belki.Kulaklıkğı biraz açarsan yani yanlardan çekince açılıyor ya onu büyütürsen sıkmaz. Bu olay için yabancı forumlarda geyiği yapılıyordu.
![]()
rampage sn rw1Dostum hiç çıkarmıyor musun yoksa ?
Hangi kulaklık bu merak ettim.
rampage sn rw1 bak knk kulaklık buO nasıl bir kulaklık ben anlamadım. Kafaya göre şekil alan bir kulaklık modeli bilmiyorum.
Bunun bir çözümü varmış gibi durmuyor hocam. Ayarlama yapılamıyorsa yapacak bir şey yok gibi. Kulaklığı değiştirmen lazım.o olay yok knk işte :/ kafamın östünde esneyen sünger var sadece
Post automatically merged:
rampage sn rw1
rampage sn rw1 bak knk kulaklık bu
araya kalem sokuyorum havada duruyo şey de kulaklık fena aşınıyo öyle bide rahat durmuyo yapacak bişe yok g*te giren şemsiye açılmazBunun bir çözümü varmış gibi durmuyor hocam. Ayarlama yapılamıyorsa yapacak bir şey yok gibi. Kulaklığı değiştirmen lazım.
Peki o kafana değen kısmın bir önemi var mı orası olmasa yine çalışır dime kulaklık. Ortadan kessen açsan yukarı doğru. Bu seferde kulağında mı durmaz?araya kalem sokuyorum havada duruyo şey de kulaklık fena aşınıyo öyle bide rahat durmuyo yapacak bişe yok g*te giren şemsiye açılmaz
Saçların Düzmü Kıvırcıkmı ? Kıvırcıksa Dert Etme Düz İse Düzleştirmeyi Dene Bide Fön Çek Ama Saçın Zarar Görür .Arkadaşlar bu ayarlaması olmayan kafaya göre şekil alan kulaklıktan kullanıyorum saçıma çok fena iz yaptı duş alsam bile geçmiyo artık o derece saça iz yapmasını nasıl engelleyebilirim yardım edecek var mı?
düz ama düzleştirme olmaz banaSaçların Düzmü Kıvırcıkmı ? Kıvırcıksa Dert Etme Düz İse Düzleştirmeyi Dene Bide Fön Çek Ama Saçın Zarar Görür .
sadasdad mantıklı ama kulağıma oturma iyi aşağı kayar uzun süreli kullanımdaPeki o kafana değen kısmın bir önemi var mı orası olmasa yine çalışır dime kulaklık. Ortadan kessen açsan yukarı doğru. Bu seferde kulağında mı durmaz?
kulaklık farkındandırbendede kualklık 5 saat takılı gunluk ama senınkını ılk defa duyuyorum.buna care bulmak zor senın sac kronık oldugu ıcın olabılır
olabılır kulaklık mouse klavye bu ekıpmanların saglam olması gerekırdüz ama düzleştirme olmaz bana
sadasdad mantıklı ama kulağıma oturma iyi aşağı kayar uzun süreli kullanımda
kulaklık farkındandır
sağlam zatenolabılır kulaklık mouse klavye bu ekıpmanların saglam olması gerekır
oyun oynuyom aga ses kasmam lazım :/bu model için yapacak bişey yok ya değiştir yada az kullan.
Veya son ses açıp kulağına takmadan yakınında tut.