Sadece App Store de bulunan oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sadece App Store de bulunan oyunu Windows pc veya android telefonda oynama şansım var mı ?
Emulatör vb uygulama sorunu çözebilen var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Faster Faster Faster
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
blue stack nox player sigara içmiyorum ama bi yegini alırım :D (şaka bu arada ama blue stack nox player çalışıyo)

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
  1. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Android işletim sistemli cihazlarda iOS işletim sistemi uygulamalarından birini çalıştırmanın en kolay yollarından bir tanesi Appetize.io adresini telefon tarayıcısından ziyaret etmektir. Bu site ziyaret edildikten sonra Android cihazınızda sanki bir iOS işletim sistemi varmış gibi işlem yapabilmeniz mümkün olacak.

Tarayıcınız üzerinden verilen siteyi ziyaret ettiğinizde ekranda karşınıza gelecek olan “Tıkla Oynat” butonuna tıklamanız gerekir. Ardından iOS işletim sistemine sahip görününürlükte olan cihazınız üzerinden dilediğiniz uygulamayı cihazınıza yükleyebilme ve çalıştırabilme imkanına sahip olacaksınız.

1. iOS Emulator Apps
Bir diğer uygulama çalıştırma yöntemi ise, iOS Emulator Apps uygulamasıdır. Bu uygulamanın Android işletim sistemli cihazınızda çalışabilmesi için minimum 512 MB alanlı RAM’in mevcut bulunması gerekmektedir. Android işletim sistemine sahip olan cihazınızın güncel sürümünün 2.3 ve üzerinde bulunması gerekir. Son olarak da uygulamanın kaplayacağı 60 MB’lık depolama alanının cihaz içerisinde yer alması gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra iOS görünümlü bir cihaza sahip olacak ve istediğiniz uygulamayı Andorid işletim sistemli cihazınızda çalıştırabileceksiniz. Bu uygulamayı web tarayıcınız üzerinden bularak .apk uzantısı şeklinde indirdikten sonra cihazınıza kurulum işlemini gerçekleştirmeniz gerekecektir. Bu kurulumu gerçekleştirmeniz için Android işletim sistemli cihazınızın “Ayarlar” bölümünde yer almakta olan “Bilinmeyen kaynaklara izin ver” kısmını açık tutmanız gerekir. İndirdiğiniz dosyanın kurulum işlemi bittikten sonra AIO Downloader uygulamasının cihazınıza yüklendiğini göreceksiniz. Bu uygulamanın içine girerek çalıştırmanız gerekecektir. Çalıştırma işleminden sonra dilediğiniz iOS uygulamasını cihazınıza indirmeniz mümkün hale gelecektir.

ALINTIDIR!

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
ıos emılatoru yok bıldıgım kadarıyla baska bı yolu varsa ogrenmek ısterız

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
blue stack nox player sigara içmiyorum ama bi yegini alırım :D (şaka bu arada ama blue stack nox player çalışıyo)
[/QUOTE
Kanka onları bende biliyorum fakat oynamak istediğim online oyun ve app store den başka bir yerde yok

temmie
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
noxta açılıyor hepsi aga

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ios emulator varmı ?
İşte aradığım cevap bu bende bilmiyorum keşke bilsem
Post automatically merged:

1. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Android işletim sistemli cihazlarda iOS işletim sistemi uygulamalarından birini çalıştırmanın en kolay yollarından bir tanesi Appetize.io adresini telefon tarayıcısından ziyaret etmektir. Bu site ziyaret edildikten sonra Android cihazınızda sanki bir iOS işletim sistemi varmış gibi işlem yapabilmeniz mümkün olacak.

Tarayıcınız üzerinden verilen siteyi ziyaret ettiğinizde ekranda karşınıza gelecek olan “Tıkla Oynat” butonuna tıklamanız gerekir. Ardından iOS işletim sistemine sahip görününürlükte olan cihazınız üzerinden dilediğiniz uygulamayı cihazınıza yükleyebilme ve çalıştırabilme imkanına sahip olacaksınız.

1. iOS Emulator Apps
Bir diğer uygulama çalıştırma yöntemi ise, iOS Emulator Apps uygulamasıdır. Bu uygulamanın Android işletim sistemli cihazınızda çalışabilmesi için minimum 512 MB alanlı RAM’in mevcut bulunması gerekmektedir. Android işletim sistemine sahip olan cihazınızın güncel sürümünün 2.3 ve üzerinde bulunması gerekir. Son olarak da uygulamanın kaplayacağı 60 MB’lık depolama alanının cihaz içerisinde yer alması gerekmektedir. Bu işlemlerden sonra iOS görünümlü bir cihaza sahip olacak ve istediğiniz uygulamayı Andorid işletim sistemli cihazınızda çalıştırabileceksiniz. Bu uygulamayı web tarayıcınız üzerinden bularak .apk uzantısı şeklinde indirdikten sonra cihazınıza kurulum işlemini gerçekleştirmeniz gerekecektir. Bu kurulumu gerçekleştirmeniz için Android işletim sistemli cihazınızın “Ayarlar” bölümünde yer almakta olan “Bilinmeyen kaynaklara izin ver” kısmını açık tutmanız gerekir. İndirdiğiniz dosyanın kurulum işlemi bittikten sonra AIO Downloader uygulamasının cihazınıza yüklendiğini göreceksiniz. Bu uygulamanın içine girerek çalıştırmanız gerekecektir. Çalıştırma işleminden sonra dilediğiniz iOS uygulamasını cihazınıza indirmeniz mümkün hale gelecektir.

ALINTIDIR!
Appetize.io ücretli
2. olan da kesin linki yok eskide kalmış sürümler mevcut

Hacker Lover
Onaylı Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
what game did you mean to? if you tell us maybe we can help you

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bluestack

Nox player

memu player

remixos

An box

A road is something that you make yourself
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
Gameloop bruv or try bluestack. :)

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Gameloop bruv or try bluestack. :)

Sorry the game I played is not android

Oynadığım oyun play store de yokk

blue stack nox player sigara içmiyorum ama bi yegini alırım
Oynadığım oyun androidd değil play store de yok

bluestack

Nox player

memu player

remixos

An box
Oynadıgım oyun android değil play store de yok sadece ios app store da var

what game did you mean to? if you tell us maybe we can help you
Baskan - Online İos App Store

noxta açılıyor hepsi aga
Ne yazık ki oynadıgım oyun sadece İos App Store de var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...