Çözüldü sadece bir programı yönetici olarak çalıştırmamak istiyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
arkadaşlar bi oyuna giriyorum yönetici olarak çalışıyor. sadece o exe üzerinde yönetici çalışmayı nasıl devre dışı bırakabilirim ?
internette tüm windows için kapatma olayı var ona ihtiyacım yok.!!!
cmd komutu veya kısayolunu oluşturup + argüman ile mi açılıyor ?

izinleriyle mi oynamamız gerekiyor ?

bilen varsa yardım ederse şimdiden teşekkürler.

Çözüm
yönetici olarak çalıştır kısmı tikli değil. tikli olmadığ halde yönetici olarak çalıştırıyor.
Anladım hocam, o zaman şöyle yapalım.

Masaüstünüze text dosyası oluşturup adını "run-as-non-admin.bat" (tırnaklar dahil değil) yapın.
Text dosyasının içine aşağıdaki kodu yapıştırın.

cmd /min /C "set __COMPAT_LAYER=RUNASINVOKER && start "" %1"

Bu işlemden sonra çalıştırmak istediğiniz uygulamayı bu bat dosyasının üstüne sürükleyip bırakın. Artık admin haklarına sahip olmadan çalışacaktır. İşe yaramazsa tekrar iletişime geçin, başka bir çözüm buluruz. Sevgiler.

*Ekleme
Text dosyasının içine verdiğim kodu yapıştırdıktan sonra farklı kaydet seçeneğine tıklayıp sağ alttan "tüm dosyalar" seçeneğini seçerek kaydedin...
Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hocam istediğiniz uygulamaya sağ tıklayıp "Özellikler" seçeneğine girin. "Uyumluluk" sekmesinde programın yönetici olarak çalıştırılması için seçilen opsiyonun yanında tik varsa kaldırın.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hocam istediğiniz uygulamaya sağ tıklayıp "Özellikler" seçeneğine girin. "Uyumluluk" sekmesinde programın yönetici olarak çalıştırılması için seçilen opsiyonun yanında tik varsa kaldırın.
yönetici olarak çalıştır kısmı tikli değil. tikli olmadığ halde yönetici olarak çalıştırıyor.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Anladım hocam, o zaman şöyle yapalım.

Masaüstünüze text dosyası oluşturup adını "run-as-non-admin.bat" (tırnaklar dahil değil) yapın.
Text dosyasının içine aşağıdaki kodu yapıştırın.

cmd /min /C "set __COMPAT_LAYER=RUNASINVOKER && start "" %1"

Bu işlemden sonra çalıştırmak istediğiniz uygulamayı bu bat dosyasının üstüne sürükleyip bırakın. Artık admin haklarına sahip olmadan çalışacaktır. İşe yaramazsa tekrar iletişime geçin, başka bir çözüm buluruz. Sevgiler.

*Ekleme
Text dosyasının içine verdiğim kodu yapıştırdıktan sonra farklı kaydet seçeneğine tıklayıp sağ alttan "tüm dosyalar" seçeneğini seçerek kaydedin. Yoksa .bat dosyası olarak kaydedilmeyecektir.

Son düzenleme:
Çözüm
Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar bi oyuna giriyorum yönetici olarak çalışıyor. sadece o exe üzerinde yönetici çalışmayı nasıl devre dışı bırakabilirim ?
internette tüm windows için kapatma olayı var ona ihtiyacım yok.!!!
cmd komutu veya kısayolunu oluşturup + argüman ile mi açılıyor ?

izinleriyle mi oynamamız gerekiyor ?

bilen varsa yardım ederse şimdiden teşekkürler.
Sorununuz çözüldü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...