Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece çok para kazanan insanlar mı başarılıdır? (Tartışma Konusu)
Başarı yerine göre kişiye göre değişebilir bu kişinin dünya görüşü inancıyla değerleriyle kısıtlı veya geniştir. Bazılarının gönlüne, meclisine parayla diplomayla elle tutulur şeylerle giremessin. Bendenizce başarı "Men arefe nefsehu fekad arefe Rabbehu"
Başarıyı para üzerinde görüyorsa insan onun için çok para kazanmak bir başarıdır burda önemli olan konu sana göre başarılı olan nedir olcak yani herkes için farklı benim için ise çok para kazanmak başarılı olmaktır.
Hayır tabiki ; başarı sadece para değildir .. Farklı bir iş konusunda bilgi sahibisindir xx şeklinde düşün bunu ve sen bunu para için yapmıyorsundur sadece sevdiğin için yardım amaçlı yapıyorsundur .. Bu senin başarındır ,, para = başarı değildir
her cok para kazanan basarılıdır dıyemeyız. bence basarı bır hedefının olması ve o hedefe ulasmaktır. bu hayatta cok para kazanıp ama bır hedefının olmadıgı cok ınsan var bu uzucu ama gercek tabi. bazıları da gercekten hedefı ugruna savasacak bırıdır ama parası yoktur hayat ıste
Para kazanan insanlar çok başarılıdır, ancak eğer mesleği veya istihbaratlarıyla ya da üretken çalışmaları için kazanırlarsa, çünkü hiçbir şey bilmiyorlarsa paralarının olması gerekmediği zaman.
Bana kalırsa başarı dediğimiz şey hedefimize ulaşmamız sağlayan her şeydir. Çok para kazanan değil, hedefine ulaşmak için çabalayıp bunu yapabilen başarılıdır.