Sadece esp açtım ama ban oldu, yeniden girmek mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ban yediysen o hesap artık kullanılmaz olur anca toplu af gelirse af edilirsin buda %0 gibi

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
esp açsan bıle cok fazla bellı etme adamların yerını gordugunu o zaman bısey olmaz cunku senı ızleyenler oluyor onlar acık kolluyorlar sen dırek adama baka baka gıdersen uzerıne senı ızleyenler report edıyorlar kardesım acıkcası bellı etmeden oyna
Post automatically merged:

yenı guncellemede sıkıntı yok kardes yeterkı sen hıle oldugunu bellı etme gerısı gelır

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Use throw mailer if you don't care, create it. Or save your mail address, I suggest tempmail to a corner. When you write your e-mail address, you can see all the e-mails without being deleted. But as I said, if you don't care, do this with this.

XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
geçmiş olsun aim heryerde sıkıntılı :/

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
There is no way to remove the ban, but if it is a 24 hour one, try to disable the antivirus and clear your computer's cache, it worked for me

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Gmail için dot trick denilen yöntem var aynı mail hesabını farklı adlarla kullanarak cloneluyor ve siz herhangi bir sitede veya uygulamada sizin kopyası ve farklı harflerle donatılmış mail adresinizi kullandığınızda kayıt maili ana mail hesabınıza geliyor ama siz sözde farklı mail adresiyle kayıt olmuş sayılıyorsunuz. Gmail dot trick generator diye aratarak detaylı videolara ulaşabilirsin Youtube da ben bunu genelde 24 saatlik deneme Ip tv yayınları için kullanıyordum ertesi gün tekrar bu yöntemle bir 24 saat daha ediniyordum mesela zira balon mailleri de engellemişti ilgili site. Sizde bu şekilde deneyebilirsiniz hocam. Fakat bunun için hali hazırda mail hesabınızın olması lazım ayrıca Android de bu telefon olayı Bypass edilebiliyor yeni Accountlarda yani telefon üzerinden açmanız gerekiyor hesabı çeşitli yöntemleri var az araştırma yaparsanız bulursunuz hepsini.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Gmail için dot trick denilen yöntem var aynı mail hesabını farklı adlarla kullanarak cloneluyor ve siz herhangi bir sitede veya uygulamada sizin kopyası ve farklı harflerle donatılmış mail adresinizi kullandığınızda kayıt maili ana mail hesabınıza geliyor ama siz sözde farklı mail adresiyle kayıt olmuş sayılıyorsunuz. Gmail dot trick generator diye aratarak detaylı videolara ulaşabilirsin Youtube da ben bunu genelde 24 saatlik deneme Ip tv yayınları için kullanıyordum ertesi gün tekrar bu yöntemle bir 24 saat daha ediniyordum mesela zira balon mailleri de engellemişti ilgili site. Sizde bu şekilde deneyebilirsiniz hocam. Fakat bunun için hali hazırda mail hesabınızın olması lazım ayrıca Android de bu telefon olayı Bypass edilebiliyor yeni Accountlarda yani telefon üzerinden açmanız gerekiyor hesabı çeşitli yöntemleri var az araştırma yaparsanız bulursunuz hepsini.

Üye
6 HİZMET YILI
aynen bende aim mı acmadan ban yedim 5 ay

HealbatrozZ
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Modemine res attıktan sonra başka hesap açıp hileyi kullanmaya devam edebilirsin iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...