Uzman Üye
donanım banınıformat atarak çözmüştüm ben 
litedan bahsetmiyorsun kardeş niye evet diyorsun lite kullanmak için seçkin üye olamn gerek hem.
yandex'i biliyorum dostum ama yandex mail kabul etmiyor.Banlanan hesabı geri almak zor, ban kalkınca da hileyle girersen donanım banı filan atabilir. Hile ile oynayacaksan en mantıklısı guest hesap, device id changer ile de sınırsız guest hesap alabilirsin.
İlla sosyal medya bağlantısı olsun, başka bilgisayarlarda da aynı hesapla oynayabileyim dersen de yandex mail telefon vs. istemiyor.
Ana sayfada sağ üst köşede yeşil görünüyor, bundan dolayı hileyi açtım, güncelleme olsaydı yeşil olmazdı diye düşünüyorum ?cyber güncelemede kardeş zaten yeni sürüm gelince onla gir neden eski loader giriyon
dostum guest hesap açmıyor ki, gmail, facebook yada twitter istiyor, ki hepsinde telefon zorunlu.Mümkün değil malesef hileyle oynarken en güzeli guest hesapla oynamak çünkü her halukalde ban atıyor artık
Bilgi için sağol.Gmail için dot trick denilen yöntem var aynı mail hesabını farklı adlarla kullanarak cloneluyor ve siz herhangi bir sitede veya uygulamada sizin kopyası ve farklı harflerle donatılmış mail adresinizi kullandığınızda kayıt maili ana mail hesabınıza geliyor ama siz sözde farklı mail adresiyle kayıt olmuş sayılıyorsunuz. Gmail dot trick generator diye aratarak detaylı videolara ulaşabilirsin Youtube da ben bunu genelde 24 saatlik deneme Ip tv yayınları için kullanıyordum ertesi gün tekrar bu yöntemle bir 24 saat daha ediniyordum mesela zira balon mailleri de engellemişti ilgili site. Sizde bu şekilde deneyebilirsiniz hocam. Fakat bunun için hali hazırda mail hesabınızın olması lazım ayrıca Android de bu telefon olayı Bypass edilebiliyor yeni Accountlarda yani telefon üzerinden açmanız gerekiyor hesabı çeşitli yöntemleri var az araştırma yaparsanız bulursunuz hepsini.