Sadece esp açtım ama ban oldu, yeniden girmek mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hile şuan güncellemede adminler yakın zamanda güncelliyecekler.

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ban yediysen süresi bitene kadar giremezsin geçmiş olsun

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hile kullanıyosan zaten bunun sorumluluğunda kullanmışsındır hesap açılmaz mail için maildotlaman lazım arkadaş yukarıda paylaşmış aynışeyi ben de iptv de yapıyordum tersadüf :)

I m dead inside
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hich Bir Yolu Yok bir Temp Mail Kulan Yeni Hesab Miloyn Kadar Acha Bilirsin Hwid Ban Oldukja

ch1su
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
If it's a 24Hrs suspension, you can sign in again

istisnalar kaideyi bozmaz
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
hayır dırek kalıcı yıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yenı guncellemeyı bekle yenı hesap aç ve sen nasıl aldın hıleyı seckin degılsın

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
ben oldugu gibi hileyi açıyom hiç bir şeyi ellemeden oyuna giriyom attladım ya yere deydim 10 saniye sonr aban direk ama istersen özelden hile link atabiliri sana farklı bir hile ama şu ana kadar ba nyemedim bir maçta 10 kill i geçmeyince rahat bir şekilde oynuyom istersen atarım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Giremezsin hile kullanmadığım halde bile ban yedim düşün artık

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Your computer needs to clean up the remaining garbage.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cevap veren herkese teşekkürler..

Banlanan hesabı geri almak zor, ban kalkınca da hileyle girersen donanım banı filan atabilir. Hile ile oynayacaksan en mantıklısı guest hesap, device id changer ile de sınırsız guest hesap alabilirsin.

İlla sosyal medya bağlantısı olsun, başka bilgisayarlarda da aynı hesapla oynayabileyim dersen de yandex mail telefon vs. istemiyor.
yandex'i biliyorum dostum ama yandex mail kabul etmiyor.

cyber güncelemede kardeş zaten yeni sürüm gelince onla gir neden eski loader giriyon
Ana sayfada sağ üst köşede yeşil görünüyor, bundan dolayı hileyi açtım, güncelleme olsaydı yeşil olmazdı diye düşünüyorum ?

Mümkün değil malesef hileyle oynarken en güzeli guest hesapla oynamak çünkü her halukalde ban atıyor artık
dostum guest hesap açmıyor ki, gmail, facebook yada twitter istiyor, ki hepsinde telefon zorunlu.
gameloop'dan denedim emulatörle açma hatası verdi pc'den yükle tarzı bir hata mesajı yazıp oyundan atmıştı bende pc'den açıyorum..

Gmail için dot trick denilen yöntem var aynı mail hesabını farklı adlarla kullanarak cloneluyor ve siz herhangi bir sitede veya uygulamada sizin kopyası ve farklı harflerle donatılmış mail adresinizi kullandığınızda kayıt maili ana mail hesabınıza geliyor ama siz sözde farklı mail adresiyle kayıt olmuş sayılıyorsunuz. Gmail dot trick generator diye aratarak detaylı videolara ulaşabilirsin Youtube da ben bunu genelde 24 saatlik deneme Ip tv yayınları için kullanıyordum ertesi gün tekrar bu yöntemle bir 24 saat daha ediniyordum mesela zira balon mailleri de engellemişti ilgili site. Sizde bu şekilde deneyebilirsiniz hocam. Fakat bunun için hali hazırda mail hesabınızın olması lazım ayrıca Android de bu telefon olayı Bypass edilebiliyor yeni Accountlarda yani telefon üzerinden açmanız gerekiyor hesabı çeşitli yöntemleri var az araştırma yaparsanız bulursunuz hepsini.
Bilgi için sağol.

ip değiştirdim ve mecburen Facebook hesabı açtım, oyuna girdi.
Fikir belirten herkese teşekkürler, oyunda guest ile girmek mümkün olsa süper olurdu, hile güncellendikten sonra ne kadar dayanıcak merak ediyorum.. umarım 1-2 hafta dayanırda ilerde yine ban yediğimize değer :)
oyun baya hoşuma gitti, herkese tavsiye ederim deneyin eğlenceli oyun.

Herkese iyi oyunlar arkadaşlar.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
böyle birşey mümkün deil ban yiyince tüm serverlerdan yersin k.b ama sitede ban kaldır gibi bir tuş bulunmuyor :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...