Knk oyunda spray %80 isabetli gitse %20 isabetsiz gidiyor makro olsa bile rakip 4 mermiyi isabet ettirene kadar 1 mermiyi kafaya isabet ettirebiliyorumiyi hoşda karşına vandalla hayvan gibi spray atan biri çıkınca napıyorsun
Ben valorantın balorant olduğuna karar verdikten sonra guardiana geçtim.Vandal phantom oynarken mermilerim bazen beni insanlara rezil ediyor bende kendimi gelitştirmeye çalıştım.One tap yani sadece kafaya 1 vuruş deneyerek geliştirmeye çalıştım sürekli poligonda botlara hs denedim şuan immo 2'ye kadar çıkabildim hs oranımda baya yüksek bana kalırsa one tap oynamak spray atmaktan daha mantıklı guardian da en uygun silah bunun için çoğu kişi bu silahı kullanmıyor çok underrated bir silah aiminizi geliştirirseniz üst liglere bile çıkabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 75169
Sonuna kadar haklısın.Knk oyunda spray %80 isabetli gitse %20 isabetsiz gidiyor makro olsa bile rakip 4 mermiyi isabet ettirene kadar 1 mermiyi kafaya isabet ettirebiliyorum
İlk başta Triggerbot kullanıp kasmayı düşündüm ama piyasada bansız Triggerbot yok olanlarda çok pahalıEn mantıklı ve doğru karar hileli mi hilesiz mi oldun Edit:Hilesiz oldun sanırım one tap en mantıklısı her zaman her oyunda mantıklı bulmusumdur csde de kelesle ilk bi safe sekilde one tap deniyip ardindan sprey atiyodum
Knk soğukkanlı olucaksın aimine güveneceksin ilk mermiyi ıskalamıyorsun belli bir süreden sonraiyide guard abim çok sekiyor yani adama hs tutturana kadar sen otomatik ölüyorsun
Aynen hiç gerek yok ekonomiden her şey pahalı dışarı çıkıp para harcamamak için evde oturup oyun oynuyoruz onda bile istediğimiz gibi oynayamıyoruz ne yazık kiİlk başta Triggerbot kullanıp kasmayı düşündüm ama piyasada bansız Triggerbot yok olanlarda çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?