Sadece İzleme+ Aim kullanmama rağmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Selamun aleykum gençler ben uzun zamandır dword kullanıyorum.Uzun zamandır ban yemiyordum.Sadece izleme+aim kullanıyorum Bu aralar hiç bir base taramama rağmen 1-2 el oynadıktan sonra sunucu degıstırırken 3 gundur üst üste ban yiyorum acaba sizdede oluyormu

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Aim'i kapatıp dene birde. wolftü'in hile koruması galiba güçlenmiş, bir de rezil etmek için chat'da kimin banlandığını gösteriyorlar :D

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ejderavcisi11' Alıntı:
Aim'i kapatıp dene birde. wolftü'in hile koruması galiba güçlenmiş, bir de rezil etmek için chat'da kimin banlandığını gösteriyorlar :D

aynen öyle 2 kere gözümün önünde cezai işlem uygulandı :)

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
BEN DENEDİM GİRDİM OYUNA HİÇ Bİ HİLEYİ AÇMADIM HİÇ BİR ÖZELLİĞİ AÇMADIM ONA RAĞMEN 20 DK SONRA BAN YEDİM YANİ HİLE AÇIK OLURSA BAN YERSİNİZ ANLAMINA GELİYO

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
aynen güncellemeden sonra fena kasıyor ben bu aralar kaç gündür ban yiyorum ve karakterleriniz bi boka yaramıyor hemen ölüyor yani anlayacağınız karakterinizin canı hemen gidiyor full kraliye yada oniron seti taktığım halde lütfen bi göz atın bi aralar öyle değildi

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben bi tane carımda yedim dierinde hic yemedim

ama benm tek sorunum var o da hackle girdim mi oyun kasıo

Üye
9 HİZMET YILI
Lütfen Ama Artık Yeter Oyuna Giriyorum Oynuyorum Oyundan cıkı p Tekrar Girdiğimde Ban Yemiş Oluyorum Bunun Çözümünü İstirouz Destek Ekibine Duyurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...