Arkadaşlar gerçekten çok sıkıldım. Sadece bu 2 hero ile oyun taşıyabiliyorum. Mesela cait oynayasım var, lanede öne geçiyorum ama maç taşıyamıyorum. Sürekli bu 2 heroyu oynamaktan sıkıldım. İrelia falan zaten çok zor tf'lerde. 5 kişiye ulti atıp ölüyorum. Başka öneriniz var mı?
Topa darius alabilirsin yüksek ihtimalle lanenigi yenersin eğer karşı adc kasmassa direk korkudan ff veriyorlar kendisiyle 1v5 penta rahat atmışımdır çok güçlü bir şampiyondur öğrendikten sonra ağır ctları alsalar bile en az bir hatalarında lanede cezalandırıp kesebiliyorsun baskın yediğinde 2v1 atma oranı çok yüksek sadece banlanma oranı sorun o kadar önerim darius oynaman kendisi beni plata çıkaran herolardandır
aslında irelia oynamak zor değil tf lerde çok önde olma tank biri varsa takımda onu önden sür ve arkadan r atıp girebilirsin böylece tf lerde daha iyi oynayabilirsin.
ADC bilmiyorum ama istersen lane değişikliği yapıp top lane garen oyna 2. rün tahrip girip split push yaparsan rahatlıkla oyunu domine etmiş ve kazanmış olursun Her şey kill değil objektif olarak öne geçiri seni