Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece kabin bagajı olan uçağa el ve sırt çantasıyla binilebilir mi?
Sadece kabin bagajı olan uçuşlarda bir el çantası bir de sırt çantası ile binebilir miyiz? Sırt çantasını sırtımızdan çıkarmadan taşısak, kabin bagajını kabine koysak oluyor mu?
Dostum aldığın bilette oaç kg taşima kapasiten varsa ona göre ağırlık alabilirsin 20+5 ise 20 kilo valiz 5 kiloda el bagajı alabilirsin eline ama bazi hava yolları el bagajına extra hacim veriyor ama bunun içinde extra ücret ödüyorsun
yolculuğa çıkıyorsan Valiz ağırlığını tartı ile kontrol edip ona göre temkinli git istenilen ağırlığın üzerine 100 gramdan fazla çıksan bile sıkıntı çıkarabilir güvenlik
Aldigin biletde kilo sınırına dikkat ediceksin 10+5 falan oluyor 10 u kabine giderken 5 i senin yanında duruyor diye biliyorum ben xray dan da geçiçeksin tabikide kilo sınırı çakişmazsa olur dosstum
Yemek ve sıvı taşımadığın sürece muhtemelen kilo sınırını da aşmazsın. Ben 1 büyük 1 küçük çanta ile binip birini zemine koyuyordum koltuğun altına doğru. Kimse de ne ağırlığını ne de kaç tane olduğunu kontrol ediyordu.