modem değiştirmeyi denemedim başka pc ile denedim yine aynı sorun pc ye boşuna format atmışımknk modem deyıstıremyı denedımı musterı hızmetlerını arayıp kulanıcı adı ve sıfre ıstebılrsın ve baska bır pc ıle ınternetınıze baglan ve aynı sunucuya gır o da aynı pıngı alıyorsa sorun pc de deyıl bosuna format atmıs olursun evde baska modem varsa tak ben kurulumda yardımcı oluırum
7 ping 100mbps download 14mbps download my updates are complete and I already deleted and reinstalledfirst you check ping test onlineBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapIf Ping is good you need to update window and reinstall game
sunucu ile malesef bir alakası yok tek kendim bağlanıyorum ve arkada indirme gibi şeyler açık değil lol gibi oyunda zaten 22 23 ping alıyorum sadece minecraft oynarken böyleSunucu ile alakalı olma şansı var mı diye düşünüyorum fakat az bir ihtimal gibi. Evinizde tek kendiniz mi bağlanıyorsunuz internete? Arka planda bir şeyler indirme/güncelleme yapma olasılığı var bilgisayarınızın.
Unfortunatelydid u find the solution ?
TürkNet Kullanıyorum.superonline kullanıyorsan müşteri hizmetlerinden bi reset atıyorlar en az 2 yada 3x hızlanıyor
reset attım dostum şimdi destek kaydı oluşturdum inşallah çözerlermodeme reset at dostum düzelir yada internet neyse bi arayın yenilesinler hızını
kendi operatoründende kaynaklı olabilir müşteri hizmetleriyiyle konuşması en mantıklı çocum bencedeknk modem deyıstıremyı denedımı musterı hızmetlerını arayıp kulanıcı adı ve sıfre ıstebılrsın ve baska bır pc ıle ınternetınıze baglan ve aynı sunucuya gır o da aynı pıngı alıyorsa sorun pc de deyıl bosuna format atmıs olursun evde baska modem varsa tak ben kurulumda yardımcı oluırum
hocam normalde orada 80 90 ping arası alıyordumHypixel eu server ı olduğu için büyük ihtimalle oyüzden pingin vardır
modem arayüzünden bakıyorum benim dışında bağlanan yok hocam bir şeyler de izlemiyorum:dModeme kaçak bağlanan vardır şifre değiştir veya
Kaçak sitelerdeki şeyleri izlemeyi birak
hocam ne dedin nasıl anlaştınız anlatabilir misinknk aynı sorun bendede vardı internetim 350mph hızındaydı ama 100 ping oynuyordum müşteri hizmetlerini aradım
düzelttirler
ram le ne ilgisi var hocam anlayamadım ama 16 GB ramin yeterli olacağını düşünüyorumvalo rant ve lol oynarken kullandığın ram vs. ne kadar yiyiyor minecraftta ne kadar yiyiyor bakmanı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?