Sadece Minecraft Ping Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
SonOyuncu, Hypixel gibi serverlarda pingim 80 90'ın altına düşmüyor. Hypixel de de 150-200arasında geziyor. 100Mbps, 14 upload alıyorum ve Ethernet ile bağlanıyorum. Zaten LoL, Valorant gibi oyunlarda böyle bir sorun yok. Önceden 25 30 ms alırken şu an böyle, format attım modemi resetledim ama hiçbiri işe yaramadı. Sorunu yaşayanlar çözebildiyse nasıl çözdü anlatabilir mi?

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
knk modem deyıstıremyı denedımı musterı hızmetlerını arayıp kulanıcı adı ve sıfre ıstebılrsın ve baska bır pc ıle ınternetınıze baglan ve aynı sunucuya gır o da aynı pıngı alıyorsa sorun pc de deyıl bosuna format atmıs olursun evde baska modem varsa tak ben kurulumda yardımcı oluırum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
superonline kullanıyorsan müşteri hizmetlerinden bi reset atıyorlar en az 2 yada 3x hızlanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk modem deyıstıremyı denedımı musterı hızmetlerını arayıp kulanıcı adı ve sıfre ıstebılrsın ve baska bır pc ıle ınternetınıze baglan ve aynı sunucuya gır o da aynı pıngı alıyorsa sorun pc de deyıl bosuna format atmıs olursun evde baska modem varsa tak ben kurulumda yardımcı oluırum
modem değiştirmeyi denemedim başka pc ile denedim yine aynı sorun pc ye boşuna format atmışım :D modemden de kaynaklancağını düşünmüyorum çünkü modeme reset attım ve bu modemle 25 30 ping alıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sunucu ile alakalı olma şansı var mı diye düşünüyorum fakat az bir ihtimal gibi. Evinizde tek kendiniz mi bağlanıyorsunuz internete? Arka planda bir şeyler indirme/güncelleme yapma olasılığı var bilgisayarınızın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
first you check ping test online
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
If Ping is good you need to update window and reinstall game
7 ping 100mbps download 14mbps download my updates are complete and I already deleted and reinstalled
Post automatically merged:

Sunucu ile alakalı olma şansı var mı diye düşünüyorum fakat az bir ihtimal gibi. Evinizde tek kendiniz mi bağlanıyorsunuz internete? Arka planda bir şeyler indirme/güncelleme yapma olasılığı var bilgisayarınızın.
sunucu ile malesef bir alakası yok tek kendim bağlanıyorum ve arkada indirme gibi şeyler açık değil lol gibi oyunda zaten 22 23 ping alıyorum sadece minecraft oynarken böyle

did u find the solution ?
Unfortunately

superonline kullanıyorsan müşteri hizmetlerinden bi reset atıyorlar en az 2 yada 3x hızlanıyor
TürkNet Kullanıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kendi operatoründende kaynaklı olabilir müşteri hizmetleriyiyle konuşması en mantıklı çocum bencede

Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
kardeş bendede oluyo ping benimbir pc vardı 2016 da aldım şimdi 2022 de değiştirdim ping sorunu yok

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hypixel eu server ı olduğu için büyük ihtimalle oyüzden pingin vardır

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka internet hizmeti aldığın firmayı ara ve sorununu belirt.ne yaptığında internetin yavaşlıyor onu açıkla.onlar çözer yüksek ihtimal.

Üye
2 HİZMET YILI
knk aynı sorun bendede vardı internetim 350mph hızındaydı ama 100 ping oynuyordum müşteri hizmetlerini aradım
düzelttirler

Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Modeme kaçak bağlanan vardır şifre değiştir veya
Kaçak sitelerdeki şeyleri izlemeyi birak

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hypixel eu server ı olduğu için büyük ihtimalle oyüzden pingin vardır
hocam normalde orada 80 90 ping arası alıyordum

Modeme kaçak bağlanan vardır şifre değiştir veya
Kaçak sitelerdeki şeyleri izlemeyi birak
modem arayüzünden bakıyorum benim dışında bağlanan yok hocam bir şeyler de izlemiyorum:d

knk aynı sorun bendede vardı internetim 350mph hızındaydı ama 100 ping oynuyordum müşteri hizmetlerini aradım
düzelttirler
hocam ne dedin nasıl anlaştınız anlatabilir misin

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
valo rant ve lol oynarken kullandığın ram vs. ne kadar yiyiyor minecraftta ne kadar yiyiyor bakmanı öneririm

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka ip'ni değiştirmeyi dene o zaman düzelir bende yaşıyordum. Düzeldi öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...