Seçkin Üye
Güvenlik yönünden sıkıntı olmazsa mantıklı çoğu hizmeti devre dışı bırakıyor.Kanka Custom Isolara bak çok iyi perfmormans veriyorlar Revios RekiOS gibi
22H2 Revios mevcut mu bir tane forumda 20H2 görmüştüm. Varsa link atabilir misin güvenilir ise programların sıkıntı çıkarmayacağı.revios öneririm uzun süredir kullanıyorum
Gittiğim tamircide aynı teklifi sunmuştu da Windows 7 yi destekleyen program mı kaldı sanki yoksa yüklerdim de steam bile açmıyor artık windows 7windows 10 zaten şuanda en iyi performans veren işletim sistemi ama özellikler baya düşük istersen birde windows 7 deneyebilirsin
Allah senden çok razı olsun bu reviosun ne olduğunu bilmiyorum araştırdım meğerse Windowsu millet modluyormuş performans için tıpkı custom rom gibirevios öneririm uzun süredir kullanıyorum
ReviOS yerine AtlasOS kullan.Gittiğim tamircide aynı teklifi sunmuştu da Windows 7 yi destekleyen program mı kaldı sanki yoksa yüklerdim de steam bile açmıyor artık windows 7
Windows 8.1 kurupta beğenmezsem geri Windows 10 a geçemicem çünkü ücretli oldu diye biliyorum bide Windows 8 de güncelleme almıyor sıkıntılı başka öneriniz var mı
Allah senden çok razı olsun bu reviosun ne olduğunu bilmiyorum araştırdım meğerse Windowsu millet modluyormuş performans için tıpkı custom rom gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?