Sadece Seckin Uye Olmak Isteyen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
yani bu durum ilk başlarda can sıkıcı gibi geldi bana ama şuan cidden yorum yapmak için yorum yapmak olayının önüne gecmek adına güzel yapılmış bir sistem diye düşünüyorum ayrıca formu daha verimli kullanılmasını saglıyor kısaca adminler bu işi biliyor fikrimce :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Alakasız ve spam yorum olmadığı sürece problem yok bu uygulamanın amacı foruma belli vakit ayırmış Kişiler belli bir statüye taşımaktır

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
konu açılıyor şu sorunum var yardımcı olabilecek varmı vb. soruyor altına gelen yorum " eline sağlık " ajksdha hocam yapmayın

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
konu açılıyor şu sorunum var yardımcı olabilecek varmı vb. soruyor altına gelen yorum " eline sağlık " ajksdha hocam yapmayın
evet iste tam da bundan bahsediyorum kimse neden yorum yapiyor demiyorum zaten kesinlikle beni anladigina sevindim dostum saol

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam, Genclerimiz sabırsız...
Bende 27 yasındayım hani genc sayılırımda, bahsettiğim yaş sınıfı 13-22 yaş arası..
Deseler ki hile 30 tl Hepsi 30 tl basıp alır ama insanlara yardım etmekten, birşeylere emek vermekten malesef acizler.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ne yalan söylüyor 2018 den beri uyeyim ve bu kısıtlama gelince bende ilk amacım Rank atlamakti ama atlamak için uğraşırken fark ettimki 3 yıldır çok güzel bir siteyi kullanmamışım gerçekten çok kaliteli ve yardım sever kişiler mevcut

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hocam, Genclerimiz sabırsız...
Bende 27 yasındayım hani genc sayılırımda, bahsettiğim yaş sınıfı 13-22 yaş arası..
Deseler ki hile 30 tl Hepsi 30 tl basıp alır ama insanlara yardım etmekten, birşeylere emek vermekten malesef acizler.
Fazla soze gerek yok sadece begenebildim yorumunu sagolasin

Tabi ya iyimi Böyle
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkdaşlar ben burda 2016 yılından beri uyeydım takı e postam uçana kadar e posta uçtu ama site uçmadı burda takipteyim destekteyim bir çok burdaki forumdakı arkadaşlarla kaynaşmaktayım

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Teşekkürler kardeşim ama tüm insanlar tarafından anlaşılan bir dilde olmalı, örneğin İngilizce en popüler dildir, ne yazdığınızı anlayana kadar tercüme ederler.

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
2 yıldır bu formdayım her ne kadar hileler açılsın diye yorum yapmaya çalışmış olsamda ilk zaman ama sonrasında birşeylerin yapmacık olarak gitmediğini hayatımda ki ilişkilerde de olduğu gibi burda da yapmacık bsadece mesaj olsun diye yazmak gitmiyordu artık gelişine bıraktım ramazanda aktif olabiliriz belki hepimiz o vesileylede birbirimize yardımcı olacağımızı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...