Safe mode hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Günaydınlar herkese arkadaşlar safe mode hatasını çözen babayiğit var mı varsa çözümünü yazabilir mi ?
Bir türlü bu hatayı çözemedim

Üye
6 HİZMET YILI
Pubg Lite safe mode hatası çözümü aslında oldukça kolay. Özellikle bu oyun için daha önce bu çözümü değerlendirmiş kullanıcılar tarafından desteklenen aşamalar sayesinde, kısa süre içerisinde problemi aşabilirsiniz. Daha sonra güvenli şekilde oyna bağlantı kurabilir ve kesinti yaşanmadan değerlendirmeye devam edebilirsiniz.

- Başlat ve ardından denetim masası bölümüne giriş yapmanız gerekiyor,

- Donanım ve ses kısmına bağlantı kurun,

- Ses aygıtlarını yönet bölümüne giriş gerçekleştirin,

- Kayıt bölümüne tıklayın, (üst tarafta ayrı bir sekme olarak bulunmaktadır.)

- Sağ tıklamak suretiyle, ‘bağlantısı kesilmiş ve devre dışı bırakılmış aygıtları’ göster şeklinde değiştirin,

- Son olarak ise, ‘stereo karışımı’ etkinleştirme işlemini gerçekleştirerek süreci tamamlayın,

Bu işlemleri tamamlamak suretiyle güvenli şekilde sorunu giderebilirsiniz. Eğer aşamaları gerçekleştirdikten sonra ‘Ran in safe mode’ uyarısı ile karşı karşıya kalıyorsanız buna kesinlikle hayır demeniz gerekiyor. Pek çok kullanıcının değerlendirdiği bu aşamalar sayesinde sorunun giderildiği bilinmektedir.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bende de aynısı oldu oyunu ve hileyi kapatıp açıtım düzeldi.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
buradan bakabilirsin ben bunu yapmıştım

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dosdum ben en az hafta 2,3 defa safe mod hatasi aliyorum ben tek bunu yapioyrum safe mode dedikdeb sonra tamama diyorum oyina giriyor son pcyi yeniden baslatip tekrar giriyorum bi sikinti olmuyor istersen denyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Paylaşım için sağolun aynısı bende de oluyor du biraz uğraştıktan sonra düzelttim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Günaydınlar herkese arkadaşlar safe mode hatasını çözen babayiğit var mı varsa çözümünü yazabilir mi ?
Bir türlü bu hatayı çözemedim
kardeşim oyunu pc den komple sil hiçbir dosyası kalmasın sonra tekrar yükle düzelir ben öyle yaptım sorunu

I walk the lie
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Firewall açmayı dener misin

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I have the same problem help :kaybear:

Üye
6 HİZMET YILI
Dude this might happen as you are using multiple graphics cards.therefore,i highly recommend using a separate GPU from your onboard graphics card by setting manually in the control panel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...