19 May 2023 #1 oktayng hayat buysa ben afk Ultra Üye Katılım 7 Haz 2016 Mesajlar 1,867 Çözümler 7 Tepki puanı 228 Ödüller 10 10 HİZMET YILI En iyi kule soğutucusu arıyorum 1.000 TL bütçe sizce hangi marka almalıyım?
19 May 2023 #2 Kron1k K Üye Katılım 17 Mar 2023 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 28 3 HİZMET YILI oktayng' Alıntı: En iyi kule soğutucusu arıyorum 1.000 TL bütçe sizce hangi marka almalıyım? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bütçe yetmezse 214xt olanını al sağlam soğutucu
oktayng' Alıntı: En iyi kule soğutucusu arıyorum 1.000 TL bütçe sizce hangi marka almalıyım? Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bütçe yetmezse 214xt olanını al sağlam soğutucu
22 May 2023 #3 neoone Onaylı Üye Katılım 16 Nis 2019 Mesajlar 65 Tepki puanı 5 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Arkadaşlar bende soğutucu arıyorum sistemim bu şekilde bütçe 2k ANAKART: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap EKRAN KARTI: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap RAM: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap SSD: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap KASA: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap GÜÇ KAYNAĞI: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Arkadaşlar bende soğutucu arıyorum sistemim bu şekilde bütçe 2k ANAKART: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap EKRAN KARTI: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap RAM: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap SSD: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap KASA: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap GÜÇ KAYNAĞI: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap