Çözüldü Sağlam Pc Düşük Fps Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben de Monster Tulpar T7 V20.2 var. Özelliklerine bakabilmeniz için şuraya linkini koyuyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Yaklaşık 6 ay önce almıştım. İlk başlarda Örnek veriyorum Valorant'ta en yüksek ayarlarda 250 Fps civarında oynuyordum. Daha sonra bu fps düşmeye başladı git gide. Bilgisayara 2 gün önce format attım. Şuan Cs Go da en düşük ayarlar olmasına rağmen 120 Fps civarlarında oynuyorum. Ekran kartı ayarlarım yapılmış halde pil ayarları da aynı şekilde. Ekran kartı sürücüsü güncel. Pc yeni formatlı herhangi bir virüs vs. yok içinde. Normalde kasa toplayacaktım ama sürekli yurt dışına gidip geldiğim için laptop tercih ettim ve şuan bi tık pişmanım diyebilirim. Sizce sebebi nedir bu fps düşüşünün ?

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
işlemci güncellemesi falan yaptın mı ? yada desteğe başvurmadıysan başvurmalısın

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum pc'nin termal macun ve bakım vakti gelmiş
6 ayda bir monster notebookların termal macunu değişimi yapılır
ekran kartı rtx serisi için olduğu için ısınmalarda termal macun kurumaya yok açıyor buda performans düşmesine sebebiyet verebiliyor
yani pc'nin hava giriş ve çıkışlarının ve termal macunun bakımı gelmiş diyebilirim sana pc ne kadar yeni olusa olsun 6 ayda termal macununu değiştirmekte fayda var çok oyun oynayan birisi isen bu durum pc için şart

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
dostum pc'nin termal macun ve bakım vakti gelmiş
6 ayda bir monster notebookların termal macunu değişimi yapılır
ekran kartı rtx serisi için olduğu için ısınmalarda termal macun kurumaya yok açıyor buda performans düşmesine sebebiyet verebiliyor
yani pc'nin hava giriş ve çıkışlarının ve termal macunun bakımı gelmiş diyebilirim sana pc ne kadar yeni olusa olsun 6 ayda termal macununu değiştirmekte fayda var çok oyun oynayan birisi isen bu durum pc için şart
evet çok oyun oynuyorum bu sıralar genelde evde olduğumdan dolayı bir bakıma göndereyim bakalım o zaman umarım işe yarar

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
evet çok oyun oynuyorum bu sıralar genelde evde olduğumdan dolayı bir bakıma göndereyim bakalım o zaman umarım işe yarar
dostum bende monster kullanmış biri olarak söylüyorum bunu monster notebooklar da garanti ve kullanma kavuzun da 12 ay'da bir termal macunu değişimi yapılması gerektiği yazar fakat bun termal macun değişim 6 ayda bir yapılması gerekli adı üstüne oyun bilgisayarı ve rtx ekran kartı varsa rtx ekran kartları çok bakım istiyor dostum
yeni bilgisayar diyorsun birde ver garantiye baksınlar pc'ye sen termal macunu değişimi yaparsan eğer pc garanti kapsamı dışında kalır dostum buna dikkat et
not : pc'de yalnız ssd ve ram değimi yapabilirsin bilgin olsun
pc nin başka bir bölümüne ellersen eper pc garanti kapsamı dışında kalır.

iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...